fbpx
  • 0790392994
  • cursuri@scim-vivid.ro

Bine ați venitpe site-ul nostru!

Sună acum0746170521

Trimite e-mailcontact@scim-vivid.ro

Erori finalizare RAEI

În perioada 1 – 15 octombrie se realizează, în toate unitățile de învățământ preuniversitar, finalizarea RAEI pentru anul școlar anterior, 2018-2019.

Ca să nu aveți emoții la finalizare :-), vă prezentăm posibilele erori care pot apărea și care vă pot împiedica să finalizați la timp RAEI-ul. În primul rând, trebuie să vă asigurați că sunt evaluaţi toţi indicatorii din cadranul 2, pe cele trei domenii, pentru fiecare nivel/calificare care funcţionează în unitate. Oricare indicator rămas neevaluat va împiedica finalizarea RAEI. Acordarea calificativelor pentru fiecare indicator se face respectând metodologia de autoevaluare. De asemenea, este obligatoriu să aveți măcar o activitate de evaluare planificată.

Așadar, la finalizarea RAEI vă pot apărea 2 erori:

Eroarea 1: Nu aveti nicio activitate de evaluare internă

+ Solutie: planificarea cel puțin a unei activități de evaluare internă în cadranele 3 și 4 (exemplu: evaluarea gradului de satisfacție a personalului).

Eroarea 2: Nu ați completat nivelul de realizare pentru toți indicatorii

+ Soluție: în cadranul II, la Evaluare, verificați dacă ați dat calificative pentru fiecare indicator din cele 3 domenii (sunt 43 în total). De asemenea, verificați dacă ați făcut evaluarea pentru fiecare nivel și tip de învățământ (filieră) pe care le aveți în unitate.

RAEI generat va cuprinde cele patru secțiuni:

  1. Datele unității
  2. Activitățile de înbunătățire
  3. Nivelul de realizare a celor 43 de indicatori
  4. Activitățile de îmbunătățire propuse pentru anul școlar următor

Totuși, dacă nu reușiți să finalizați RAEI până pe 14 octombrie, orele 23:59, mai puteți finaliza apoi până pe 14 noi., cu aprobare de la ARACIP.

🚩 NU UITAȚI!! RAEI se generează și se completează pe platforma electonică http://calitate.aracip.eu, iar după finalizare se salvează, se printează, se înregistrează, se aprobă și se face public.

 

Pentru a afla informații clare, structurate și actualizate privind activitatea comisiei CEAC, vă invităm la cursurile practice de CEAC organizate de Vivid Education.

🍂🚩Toamna aceasta aduce un nou concept de cursuri ➡️ Lucrăm practic pe modele de documente pt. anul şcolar 2019-2020 ‼ ✏🗒

✅ Cursuri CEAC: http://vivid-edu.ro/index.php/2019/…/07/curs-practic-ceac-2/

✅ Cursuri PDI/ PAS/ Plan Operational/ Plan Managerial.: http://vivid-edu.ro/…/curs-practic-documente-de-management…/

✅ Cursuri SCIM: http://vivid-edu.ro/…/cursuri-practice-scim-control-intern…/

Detalii şi înscrieri:

📲 Telefon: 0746 170 521

📩 E-mail: cursuri@scim-vivid.ro 📩

 

Autor: Anamaria Ciocan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!