fbpx
  • 0790392994
  • cursuri@scim-vivid.ro

Bine ați venitpe site-ul nostru!

Sună acum0746170521

Trimite e-mailcontact@scim-vivid.ro

#

Despre noi

1. Despre noi

Vivid Education oferă atât cursuri de formare profesională, cât și servicii de consultanță pentru instituțiile publice. Am pornit la drum în urmă cu 9 ani, cu scopul de a ajuta instituțiile publice să navigheze cu succes labirintul legislativ și am evoluat de la an la an împreună cu clienții noștri.

2. Misiune

Scopul nostru principal este ca serviciile pe care le oferim să aducă plusvaloare activității profesionale de zi cu zi a clienților, aceștia, la rândul lor, folosind noile informații acumulate pentru a contribui la o mai bună funcționare a instituțiilor în care activează.

Pentru acest obiectiv, ne perfecționăm în fiecare zi și facem eforturi constante pentru a fi mereu informați în privința oricăror modificări legislative.

3. Viziune

Ne dorim să devenim principalul furnizor de servicii de formare și consultanță în management pentru unitățile de învățământ preuniversitar din țară. Vrem să ușurăm munca „birocratică" a clienților noștri, prin cursurile și serviciile de consultanță pe care le oferim, permițându-le acestora să își dedice mai mult timp și energie vocației lor, și anume educarea elevilor. Totodată, prin tematicile cursurilor noastre, ne propunem să avem un impact pozitiv asupra reducerii abandonului școlar, îmbunătățirii rezultatelor școlare, prevenirii violenței, combaterii fenomenului de bullying și dezvoltării inteligenței emoționale a cadrelor didactice, elevilor și părinților.

4. Valorile noastre

- Excelență - Tindem către excelență în tot ceea ce facem și suntem convinși că aceasta nu poate fi atinsă decât printr-o continuă dezvoltare și perfecționare. Ne propunem permanent să venim cu ceva nou și să depășim așteptările clienților noștri.

- Experiență - Unul din atuurile principale ale serviciilor noastre este vasta experiență practică a formatorilor și a consultanților noștri. Aceștia știu cum să facă transferul de informație către cursanți într-un mod cât mai facil cu putință, prin exerciții practice, aplicații, modele concrete și exemple de bună practică.

- Respect - La baza oricărei colaborări pe termen lung stă respectul reciproc. Ne respectăm fiecare client, iar cea mai clară dovadă a faptului că suntem pe drumul cel bun și că facem o diferență reală pentru aceștia este faptul că participă la fiecare nou program de formare pe care îl organizăm în regiunea lor geografică.

- Optimism - Ne place să zâmbim și să transmitem energie pozitivă clienților noștri.

- Pasiune - Nu avem cum să atingem țintele propuse fără o reală pasiune pentru ceea ce facem. Fiecare membru al echipei noastre este 100% dedicat ca fiecare client să fie mulțumit și corect informat.

error: Content is protected !!