fbpx
  • 0790392994
  • cursuri@scim-vivid.ro

Bine ați venitpe site-ul nostru!

Sună acum0746170521

Trimite e-mailcontact@scim-vivid.ro

Întrebări frecvente cursuri

Cursuri față în față:

            Se completează formularul de înscriere online aflat în descrierea fiecărui curs, atât pe site, cât și pe pagina noastră de facebook, AICI. Formularul este disponibil până în ziua dinaintea cursului.

            În formularul de înscriere sunt solicitate informații privind  necesare pentru emiterea și transmiterea diplomei și a facturii. După transmiterea formularului, veți fi contactat/ă telefonic de către responsabilul de curs, pentru a confirma datele și a vă oferi și alte informații despre curs.

 

Cursuri online:

            Se completează formularul de înscriere online, pe care îl găsiți în descrierea fiecărui curs atât pe site, cât și pe pagina noastră de facebook, AICI. Acest formular poate fi completat oricând, înscrierea fiind continuă.

           În formularul de înscriere sunt solicitate informații privind  necesare pentru emiterea și transmiterea diplomei și a facturii. După transmiterea formularului, veți fi contactat/ă telefonic de către responsabilul de curs, pentru a confirma datele și a vă oferi și alte informații despre curs.

 

 

După ce ați completat formularul de înscriere integral, se va genera automat o copie a formularului pe adresa dumneavoastră de e-mail. De asemenea, veți fi contactat/ă telefonic în termen de 24 de ore, pentru confirmarea înscrierii, pentru a vă oferi informții suplimentare și pentru a vă răspunde la eventualele întrebări pe care le aveți despre curs.

Dacă nu primiți de la noi un apel telefonic, înseamnă că formularul nu s-a transmis și vă rugăm să completati din nou formularul sau ne contactați la nr. de telefon 0746170521.

Cursuri față în față:

         Cursul este unul intensiv și se desfășoară pe o durată de 8 ore (aceste ore apar și pe diploma de absolvire).

Cursuri online:

         Cursul are o durată de 40 de ore (aceste ore apar și pe diplomă). După prima conectare, aveți acces timp de 2 săptămâni şi puteți parcurge cursul oricând, în ritmul dumneavoastră. Permanent, vă oferim sprijin în accesarea platformei din partea colegilor de la tehnic. De asemenea, după înscriere, o să primiți pe email şi un ghid de utilizare cu toți pașii, împreună cu un filmulet de prezentare. Platforma de e-learning este în limba română, este destul de “prietenoasă”, chiar și cu persoanele mai puțin tehnice, așadar va fi ușor de utilizat.

La finalul cursului, veți da un test grilă. În baza rezultatelor obținute la acest test, primiți o ”Diplomă de Absolvire”, diplomă autorizată, care să vă ateste cunoștințele în domeniu. Diploma conține datele de identificare ale absolventului, informații referitoare la programul de formare, numărul de ore (8 ore pt. cursurile față în față, 40 de ore pentru cursurile online).

 

Cursuri față în față:

Diploma de absolvire o primiți pe loc, la finalul cursului.

 

Cursuri online:

Diploma de absolvire va fi trimisă scanată pe email şi prin poştă, în original, dupa ce finalizati cursul.

Toate cursurile noastre au la bază exerciții practice, dar și partea teoretică, legislativă, explicată într-un mod accesibil, cu exemple.

Cursuri față în față:

         Modele de documente utile activității dumneavoastră veți primi prin email, în prima zi lucrătoare după finalizarea cursului. O parte din ele se oferă și în format letric, în timpul cursului, în cadrul exercițiilor practice.

 

Cursuri online:

 

    Materialele/ modelele de documente se pot descărca direct de pe platformă, cu un simplu click pe denumirea acestora, din fiecare lecție. Sunt în format editabil (.doc), ca să le puteți completa și adapta uşor.

Nu aveți niciun alt cost, prețul afișat este cel final, nu se adaugă taxă de emitere a diplomei sau alte taxe suplimentare.

Cursuri față în față:

În prețul cursului sunt incluse:

 

✅ Suport de curs (în format letric);

✅ Diplomă de Absolvire (cu număr de ore);

✅ Modele de documente/materiale utile, legislație actualizată etc.;

✅ Coffee break.

 

Cursuri online:

În prețul cursului sunt incluse:

 

✅ Acces la platforma online timp de 2 săptămâni, unde sunt materiale didactice video, audio;

✅ Emiterea și transmiterea prin poștă a Diplomei de Absolvire, cu număr de ore (40 de ore)

✅ Modele de documente/materiale utile pe care le puteți descărca direct din platformă;

✅ Asistență tehnică pentru utilizarea platformei 24/7.

 

Puteți beneficia de o reducere de 10 % din taxa de participare în cazul în care sunt înscrise la curs mai mult de 3 persoane din aceeași unitate.

 

Periodic, avem si alte campanii cu reduceri la cursuri, campanii pe care le anunțăm pe site și pe pagina noastra de Facebook, unde vă invităm să ne urmăriți: Vivid Education

Cursuri față în față:

Factura se emite de regulă cu o saptămână înainte de data cursului și se transmite pe mailul pe care l-ați furnizat la înscriere. Dacă decontați la unitate participarea, vă rugăm să redirecționați mailul cu factura către contabilitatea unității.

 

Cursuri online:

Factura se va emite în termen de 24 de ore de la confirmarea înscrierii și va fi transmisă pe email.

După ce faceți plata, primiți pe email contul de utilizator pentru a parcurge conținutul cursului, împreună cu un ghid de utilizare a platfomei.

 

Factura se poate plăti în 4 moduri:

  • prin transfer bancar, online sau la orice sucursală BRD, în conturile trecute pe factură. Dovada: extrasul de cont + detaliile tranzacției online;
  • la banca unde aveți dumneavoastră cont (le arătați factura). Dovada: chitanța emisă de bancă;
  • la orice oficiul poștal, prin mandat poștal (le arătați factura). Dovada: chitanța emisă de poștă;
  • direct cu cardul, urmărind link-ul din factură.

Dacă doriți să decontați la unitate, recomandăm să selectați opțiunea “persoană juridică” în formular, ca noi să emitem factura direct pe unitate/ asociație/ firmă. Plata se poate face apoi în oricare dintre conturile noastre din ING/ BRD/ Trezorerie, direct de la contabilitatea unității.

 

Puteți achiziționa cursul de pe platforma SICAP (SEAP), căutând după datele de identificare ale firmei: Vivid Education & Management SRL, CUI: 38170304 și denumirea cursului.

Cu o saptămână înainte de curs primiți pe mail detalii despre locația cursului și localizarea exactă pe hartă. De asemenea, veți primi informații complete și prin SMS, la numărul de telefon pe care ni l-ați furnizat la înscriere.

SC Vivid Education & Management este compania care organizează cursurile, furnizor autorizat de servicii de formare profesională. Sediul social al firmei este în județul Neamț. Cursurile sunt organizate în toate județele țării sau online.

Puteți să ne contactați de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00, la numărul de telefon 0746170521 sau la adresa de email cursuri@scim-vivid.ro.

 

La fiecare curs, ne propunem să depășim așteptările cursanților. Puteți citi câteva dintre sutele de feedback-uri frumoase primite de la cursanții noștri, atât pe pagina noastră de facebook AICI, cât și pe site-ul nostru AICI.

error: Content is protected !!