fbpx
  • 0790392994
  • cursuri@scim-vivid.ro

Bine ați venitpe site-ul nostru!

Sună acum0746170521

Trimite e-mailcontact@scim-vivid.ro

Webinar Regulament Intern și ROF în înv. preuniv. (20 mai)

Map Unavailable

Data si ora
Date(s) - 20/05/2021
5:00 pm - 7:00 pm

Locatia
Webinar Regulament Intern și ROF în înv. preuniv. - 20 mai

Categorii


Vă invităm să participați la webinarul privind elaborarea și revizuirea Regulamentului Intern și a Regulamentului de Organizare și Funcționare de la nivelul unităților de învățământ preuniversitar în anul şcolar 2020-2021, din data de 20 mai 2021 (joi), interval orar 17:00 – 19:00.
➡️ CUI SE ADRESEAZĂ CURSUL❓
➔ directorului, directorului adjunct, președintelui Comisiei SCIM, coordonatorului CEAC, responsabililor comisiilor de lucru;
➔ membrilor comisiilor de elaborare/revizuire a regulamentelor interne;
➔ personalului didactic-auxiliar din unități.
➡️ CE VOM DISCUTA LA WEBINAR❓
Pe parcursul webinarului ne propunem să discutăm despre cine trebuie să elaboreze/actualizeze regulamentele interne, care este structura fiecărui document, unde se înregistrează, când este necesară revizuirea acestora și care sunt responsabilitățile ce le revin persoanelor implicate.
Pe tot parcursul webinarului, vom răspunde la întrebările participanților.
➡️ CUM SE DESFĂȘOARĂ WEBINAR-UL ❓
📌 Webinar-ul se va desfășura pe aplicația Webex. În ziua webinarului veţi primi un email cu link-ul de acces, împreună cu indicații despre utilizarea aplicației.
➡️ SE EMITE O ADEVERINȚĂ SAU CERTIFICAT DE PARTICIPARE❓
Da, veți primi pe email un Certificat de Participare scanat (cu nr. de ore), eliberat de Vivid Education & Management SRL, furnizor autorizat de formare profesională.
➡️ CÂT COSTĂ❓
Participarea la webinar presupune achitarea unei sume de 150 de lei, care include şi emiterea certificatului. Plata se poate realiza direct cu cardul, prin transfer bancar/OP sau cash, la orice sucursală BRD sau Poșta Română.
➡️ CUM SE FACE ÎNSCRIEREA❓
Prin completarea datelor dumneavoastră în formularul on-line:
📍Ultima zi de înscriere: 19 mai
❗Locuri limitate❗
(recomandăm înscrierea din timp la curs, pentru a vă rezerva locul, deoarece numărul disponibil de locuri nu poate fi suplimentat)
După ȋnscriere, veți fi contactat/ă pentru confirmarea datelor şi detalii despre efectuarea plații, iar link-ul de acces îl veți primi în ziua webinarului.

În cazul în care acest webinar nu este de interes pentru dumneavoastră, vă invităm să consultați întreaga noastră gamă de cursuri online adresate învățământului preuniversitar, aici:

Vă aşteptăm cu drag la webinar şi vă dorim mult succes în acest an şcolar plin de provocări!

Echipa Vivid Education
0746 170 521
cursuri@scim-vivid.ro
www.vivid-edu.ro
error: Content is protected !!