fbpx
  • 0790392994
  • cursuri@scim-vivid.ro

Bine ați venitpe site-ul nostru!

Sună acum0746170521

Trimite e-mailcontact@scim-vivid.ro

Detalii webinar Elaborarea/revizuirea procedurilor din învățământ (30 mai)

Map Unavailable

Data si ora
Date(s) - 30/05/2023
5:00 pm - 7:00 pm

Locatia
Curs practic „Elaborare/ revizuire proceduri învățământ” (30 mai)

Categorii


Vă invităm la cursurile online privind elaborarea și revizuirea procedurilor documentate de la nivelul unităților de învățământ preuniversitar. Următoarele grupe programate:
….
30 mai 2023 (marți), 17:00 – 19:00
….
28 iunie 2023 (miercuri), 17:00 – 19:00

✏    CE VOM DISCUTA LA CURS:
……….
Pe parcursul webinarului ne propunem să discutăm despre cine trebuie să elaboreze/actualizeze procedurile de la nivelul unității de învățământ, unde se înregistrează, când este necesară revizuirea acestora și care sunt responsabilitățile ce le revin persoanelor implicate în elaborarea, verificarea, avizarea, aprobarea, aplicarea și arhivarea procedurilor. De asemenea, vom stabili lista de proceduri potrivită pentru unitatea proprie.
………
Vom lucra practic pe o procedură și vom stabili cum se completează fiecare secțiune. După curs, veți primi pe email modele de documente și alte materiale utile de la formator.
……….

✏    CUM SE DESFĂȘOARĂ CURSUL:
……….
♦♦♦   Cursul se va desfășura live, sub formă de webinar, pe aplicația Webex (similară Zoom). În ziua webinarului, cu 2 ore înainte de webinar, veţi primi un email cu link-ul de acces, împreună cu indicații despre utilizarea aplicației.
Nu este necesar să aveți aplicația descărcată, accesul se poate face direct din link.

✏    CERTIFICAT DE PARTICIPARE:
……….
A doua zi după veți primi pe email un Certificat de Participare scanat (cu 8 ore: 2 ore curs + 6 ore studiu individual al materialelor de la formator), eliberat de Vivid Education & Management SRL, furnizor autorizat de formare profesională, înscris în registrul R.N.F.F.P.A.A. Cursul se încadrează la programele de abilitare funcțională, astfel încât orele pot fi transformate în credite, conform art. 2 din metodologie.

✏    DESPRE FORMATOR:
……….
⇒   Anamaria CIOCAN, manager Vivid Education și formator autorizat.
În cei peste 9 ani de experiență în domeniul formării profesionale și a consultanței în management, a susținut peste 200 de programe de formare și a colaborat cu peste 700 de unități de învățământ şi alte instituții publice din toată țara.
Anamaria se remarcă prin susținerea unor programe de formare practice, pline de informații și explicații la obiect, punctuale și concrete. În calitate de formator, Anamaria folosește în susținerea sesiunilor de formare un limbaj ușor de digerat și pe înțelesul participanților, reușind la finalul sesiunii să parcurgă într-un mod cât mai plăcut și ușor temele specifice învățământului preuniversitar.

✏    TAXĂ DE PARTICIPARE ȘI PLATĂ:
……….
Participarea la webinar presupune achitarea unei sume de 100 de lei, care include şi transmiterea certificatului și a documentelor de la formator.
După înscriere, veți primi factura proformă pe mail. Plata se poate realiza apoi direct cu cardul, urmârind linkul din factură, prin transfer bancar sau cash, la orice sucursală BRD/Poșta Română.
……….
Taxa de participare se poate deconta la unitate (avem cont în Trezorerie și SEAP).

✏    ÎNSCRIERE:
……….
Înscrierea se face prin completarea datelor dumneavoastră în formularul online asociat grupei la care doriți să participați:
….
30 mai 2023 (marți), 17:00 – 19:00
….
28 iunie 2023 (miercuri), 17:00 – 19:00

⇒ Ultima zi de înscriere: 30 mai, 28 iunie, respectiv 19 iulie
……….
Atenție, locuri limitate!
(recomandăm înscrierea din timp la curs, întrucât locurile nu pot fi suplimentate)
………

După ȋnscriere, veți primi pe email factura proformă și detalii despre efectuarea plății, iar link-ul de acces îl veți primi în ziua webinarului, cu 2 ore înainte.


✏    CE SPUN CURSANȚII DESPRE NOI:


Vă invităm să consultați întreaga noastră GRILĂ DE CURSURI ONLINE adresate învățământului preuniversitar, aici:
⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓
…………….
✏✏ Cursuri asincron, de 60 de ore (finalizate cu Diplomă de Absolvire):
vivid-edu.ro/cursuri-online-2022/

✏✏ Webinarii live, de 2 sau 3 ore (finalizate cu Certificat de Participare):
vivid-edu.ro/webinarii/

Vă aşteptăm cu drag la webinar şi vă dorim mult succes în activitatea dumneavoastră!
……….
Echipa Vivid Education
0746 170 521
cursuri@scim-vivid.ro
error: Content is protected !!