fbpx
  • 0790392994
  • cursuri@scim-vivid.ro

Bine ați venitpe site-ul nostru!

Sună acum0746170521

Trimite e-mailcontact@scim-vivid.ro

Detalii conferință europeană „Empowered Teachers Conference – Inovație în educație” – 25 iunie

Map Unavailable

Data si ora
Date(s) - 25/06/2024
5:00 pm - 7:30 pm

Locatia
Conferință europeană „Empowered Teachers Conference - Inovație în educație” - 14 iunie

Categorii


Vă invităm la conferința europeană „Empowered Teachers Conference – Inovație în educație”, oganizată de Vivid Education, în parteneriat cu Centrul Cultural Francofon Buzău, asociația luxemburgheză Europa Excelsior și asociația franceză Echanges Internationaux au Service de l’Education.

Scopul fundamental al acestei conferințe este de a le oferi profesorilor din România soluții practice de predare și adaptare la noul context educațional, dominat de schimbări și provocări. Conferința va aduce în fața dumneavoastră experți în educație la nivel european, ce prezintă tehnici și strategii moderne și inovatoare aplicabile la clasă. Conferința se adresează cadrelor didactice de la toate nivelurile de învățământ.

.Ediția din iunie:
📌 Marți, 25 iunie
🕠 17:00-19:30 (ora României)
📋 Formular înscriere conferință europeană


✏   
În urma participării la această conferință, veți fi familiarizați cu:
✅ Metode și strategii pentru dezvoltarea unei educații moderne, inovative
✅ Fundamentele educației pozitive, pentru elevi și pentru profesori
✅ Dezvoltarea stării de bine a profesorului, astfel încât el să se simtă bucuria predării
✅ Strategii de gestionare a comportamentelor dificile
✅ Maximizarea concentrării și a motivației elevilor
✅ Favorizarea implicării elevilor pentru a le da încredere și a le stimula spiritul de ințiativă
✅ Integrarea benzii desenate în activitatea de la catedră
✅ Tehnici, strategii de învățare ludică
Materiale puse la dispoziție pentru utilizarea la clasă: video, audio,  site-uri, fișe de lucru individual, cărți în format pdf.

✏    CUM SE DESFĂȘOARĂ CONFERINȚA:
……..

Conferința se va desfășura online, pe Zoom. Cu 2 ore înainte de webinar veţi primi un email cu link-ul de acces.


✏    DESPRE SPEAKERI:….

Prof. dr. Maria – Monalisa Pleșea, cadru didactic la Școala Europeană Luxemburg II și formator la nivel european, în cadrul asociației Echanges Internationaux au Service de l’ Education.
Profesor doctor în domeniul Științelor Literaturii (Universitatea București), traducător, autor de auxiliare școlare pentru învățământul primar, gimnazial și liceal, președintele asociației Centrul Cultural Francofon Buzău, inițiator de proiecte cultural-educaționale în domeniul limbii române și al limbii franceze, unice în România și în Europa Centrală și Orientală.

Ina Ilie, psihopedagog și fondatoarea Asociației Mind the Time. A lucrat în televiziune și în presa scrisă timp de 20 de ani,  învățând din pasiunea și creativitatea celor din jur. Când a simțit că e timpul să meargă mai departe, a început să studieze psiho-pedagogia. A urmat un master în științe cognitive, apoi s-a specializat și în consiliere de dezvoltare personală. Iar ca mamă a doi băieți, acum adolescenți, cunoașterea a căpătat alte dimensiuni, înțelegând legăturile între teorie si practică, între rațiune și simțire și propunându-și astfel să le ofere soluții concrete cadrelor didactice și celor care lucrează direct cu copiii.
……………

Mihai Ionuț Grăjdeanu, autor și profesor de benzi desenate, Președintele European Comics School. A inițiat, sub egida Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, în parteneriat cu Academia Olimpică, „Olimpiada de Benzi Desenate”- demers unic la nivel mondial, eveniment desfășurat sub patronajul CNR UNESCO. Coordonează tabăra de benzi desenate a CNR UNESCO și reprezintă România la diferite expoziții și conferințe internaționale, cea mai recentă expoziție de autor fiind organizată de ICR Bruxelles (“O scrisoare pierdută” în benzi desenate). A lansat și prezentat metoda de predare B.D.A.Ș. (Banda Desenată Aplicată la Școală) la Școala Europeană Luxembourg II, Școala Românească Europa Nova Bruxelles și la Alianța Franceză din Suceava.

✏   CERTIFICAT DE PARTICIPARE INTERNAȚIONALE:
……….
A doua zi după conferință veți primi pe email Certificatele de Participare (în engleză și română), cu 8 ore (conferință live + ore studiu individual al materialelor primite pe mail), eliberat de Vivid Education & Management, furnizor autorizat de formare profesională, asociația franceză Echanges Internationaux au Service de l’ Education, asociația luxemburgheză Europa Excesior. Cursul se încadrează la programele de abilitare funcțională, astfel încât orele pot fi transformate în credite, conform art. 2 din metodologie.

✏    TAXĂ DE PARTICIPARE ȘI PLATĂ:
……….
250 de lei În această perioadă beneficiați de taxa redusă de 150 de lei! După înscriere, veți primi pe email factura proformă.
Plata se poate realiza apoi direct cu cardul, cu prima de carieră, prin transfer bancar sau cash (la orice sucursală BRD/Poșta Română).
……….

Achiziția se poate deconta la unitate (avem cont în Trezorerie și prin SICAP).


 ✏    ÎNSCRIERE:
……….
Înscrierea se face prin completarea datelor dumneavoastră în formularul online:
.Ediția din iunie:
📌 marți, 25 iunie
🕠 17:00-19:30 (ora României)
📋 Formular înscriere conferință europeană
📄Ultima zi de înscriere: 25 iunie
!Locuri limitate!
După ȋnscriere, veți primi pe email factura proformă și detalii despre efectuarea plății, iar link-ul de acces îl veți primi cu 2 ore înainte de webinar.

 CE SPUN CURSANȚII DESPRE NOI?

……….


Vă invităm să consultați întreaga noastră GRILĂ DE CURSURI ONLINE adresate învățământului preuniversitar, aici:
⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓
……….
✏✏    Cursuri asincron, de 60 de ore (finalizate cu Diplomă de Absolvire):
vivid-edu.ro/cursuri-online

✏✏ Webinarii practice, de 2 sau 3 ore (finalizate cu Certificat de Participare):
vivid-edu.ro/webinarii/
……….

Echipa Vivid Education
0746 170 521
cursuri@scim-vivid.ro

www.vivid-edu.ro

……….


error: Content is protected !!