fbpx
  • 0790392994
  • cursuri@scim-vivid.ro

Bine ați venitpe site-ul nostru!

Sună acum0746170521

Trimite e-mailcontact@scim-vivid.ro

Depășirea datei limită de finalizare RAEI – soluții

Nu ați reușit încă să finalizați Raportul Anual de Evaluare Internă (RAEI) pentru anul școlar 2019-2020? Ați depășit și termenul de finalizare cu aprobarea ARACIP până la 14 noi., orele 23:59?

Pe platforma ARACIP nu puteți realiza RAEI-uri din anii școlari anteriori atunci cand depășitiți termenul limită (15 oct., respectiv 15 noi., cu aprobare). Așadar, dacă nu v-ați încadrat în aceste termene, prin excepție, puteți realiza RAEI pentru anul școlar anterior astfel:

Aveți la dispoziție pe site-ul ARACIP un model de RAEI editabil (în format .xls / .doc): beta.aracip.eu, în secțiunea Informații utile despre evaluarea periodică // Model RAEI.

Completați acest model de RAEI, atât în Excel (.xls), cât și în Word (.doc) și îl încărcați apoi pe platforma ARACIP, în contul unității dumneavoastră, la secțiunea Documentele școlii / Documente de înființare / Altele. Dacă aici vă permite încărcarea doar a documentelor în format .pdf, atunci salvați documentul în acest format și încărcați-l așa.

Pentru a evita această situație în viitor, vă reamintim că inițializarea RAEI pentru anul școlar 2020-2021 se face până la data de 31 septembrie 2021, iar finalizarea sa până la data de 14 octombrie, orele 23:59.

Aveți și alte întrebări referitoare la activitatea dumneavoastră pe platforma calitate.aracip.eu? Vă așteptăm la cursurile practice de CEAC organizate de Vivid Education, unde găsiți și modele de documente utile.

📩 E-mail: cursuri@scim-vivid.ro 📩

 

Autor: Anamaria Ciocan

Sursă: Nota ARACIP nr. 590/05.03.2018

2 thoughts on “Depășirea datei limită de finalizare RAEI – soluții

    1. Buna ziua,
      In semestrul 2 vom veni si in Baia Mare. Urmariti pagina noastra de Facebook, Vivid Education, vom anunta din timp data si locatia exacta. O zi frumoasa in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!