fbpx
  • 0790392994
  • cursuri@scim-vivid.ro

Bine ați venitpe site-ul nostru!

Sună acum0746170521

Trimite e-mailcontact@scim-vivid.ro

Webinar Elaborarea/revizuirea procedurilor din învățământ (1 iulie)

Map Unavailable

Data si ora
Date(s) - 01/07/2021
5:00 pm - 7:00 pm

Locatia
Webinar elaborarea/revizuirea procedurilor în învățământ (1 iulie)

Categorii


Vă invităm la cursul online privind elaborarea și revizuirea procedurilor documentate de la nivelul unităților de învățământ preuniversitar, din data de 1 iulie 2021 (joi), interval orar 17:00 – 19:00.

 CUI SE ADRESEAZĂ CURSUL?
……….
➔  directorului, directorului adjunct;
➔  președintelui Comisiei SCIM, coordonatorului CEAC, responsabililor comisiilor de lucru;
➔  membrilor comisiei SCIM / CEAC;
➔  personalului didactic-auxiliar din unitățile școlare.

CE VOM DISCUTA LA WEBINAR ?
……….
Pe parcursul webinarului ne propunem să discutăm despre cine trebuie să elaboreze/actualizeze procedurile de la nivelul unității de învățământ, unde se înregistrează, când este necesară revizuirea acestora și care sunt responsabilitățile ce le revin persoanelor implicate în elaborarea, verificarea, avizarea, aprobarea, aplicarea și arhivarea procedurilor. De asemenea, vom stabili lista de proceduri potrivită pentru unitatea proprie.
………
Vom lucra practic pe o procedură și, pe tot parcursul webinarului, vom răspunde la întrebările participanților. După curs, veți primi pe email materialele de la formator.
……….

CUM SE DESFĂȘOARĂ WEBINAR-UL ?
……….
♦♦♦   Webinar-ul se va desfășura pe aplicația Cisco Webex (similară Zoom). În ziua webinarului, cu 2 ore înainte de webinar, veţi primi un email cu link-ul de acces, împreună cu indicații despre utilizarea aplicației.

SE EMITE O ADEVERINȚĂ SAU CERTIFICAT DE PARTICIPARE ?
……….
Da, veți primi pe email un Certificat de Participare scanat (cu 8 ore), eliberat de Vivid Education & Management SRL, furnizor autorizat de formare profesională, înscris în registrul R.N.F.F.P.A.A.

⇒ CINE ESTE FORMATORUL ?
……….
Anamaria CIOCAN, manager Vivid Education și formator autorizat.
În cei peste 8 ani de experiență în domeniul formării profesionale și a consultanței în management, a susținut peste 200 de programe de formare și a colaborat cu peste 700 de unități de învățământ şi alte instituții publice din toată țara.
Anamaria se remarcă prin susținerea unor programe de formare practice, pline de informații și explicații la obiect, punctuale și concrete. În calitate de formator, Anamaria folosește în susținerea sesiunilor de formare un limbaj ușor de digerat și pe înțelesul participanților, reușind la finalul sesiunii să parcurgă într-un mod cât mai plăcut și ușor temele specifice învățământului preuniversitar.

CÂT COSTĂ ?
……….
Participarea la webinar presupune achitarea unei sume de 150 de lei, care include şi transmiterea certificatului și a documentelor de la formator.
După înscriere, veți primi factura proformă pe mail. Plata se poate realiza apoi direct cu cardul, urmârind linkul din factură, prin transfer bancar sau cash, la orice sucursală BRD/Poșta Română.
……….
Taxa de participare se poate deconta la unitate (avem cont în Trezorerie și SEAP).

CUM SE FACE ÎNSCRIEREA ?
……….
Prin completarea datelor dumneavoastră în formularul on-line:

⇒ Ultima zi de înscriere: 1 iulie
……….
Atenție, locuri limitate!
(recomandăm înscrierea din timp la curs, întrucât locurile nu pot fi suplimentate)
………

După ȋnscriere, veți primi pe email factura proformă și detalii despre efectuarea plății, iar link-ul de acces îl veți primi în ziua webinarului, cu 2 ore înainte.


 CE SPUN CURSANȚII DESPRE NOI?


În cazul în care acest webinar nu este de interes pentru dumneavoastră, vă invităm să consultați întreaga noastră GRILĂ DE CURSURI ONLINE adresate învățământului preuniversitar, aici:
⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓
…………….
✏✏ Cursuri asincron, de 40 de ore (finalizate cu Diplomă de Absolvire):
vivid-edu.ro/cursuri-online-2021/

✏✏ Webinarii practice, de 2 ore:
vivid-edu.ro/webinarii/

Vă aşteptăm cu drag la webinar şi vă dorim mult succes în acest an şcolar plin de provocări!
……….
Echipa Vivid Education
0746 170 521
cursuri@scim-vivid.ro
error: Content is protected !!