fbpx
  • 0790392994
  • cursuri@scim-vivid.ro

Bine ați venitpe site-ul nostru!

Sună acum0746170521

Trimite e-mailcontact@scim-vivid.ro

Detalii curs internațional „Eu spun NU adicțiilor și DA competențelor psihosociale în educație!” – 13 feb.

Map Unavailable

Data si ora
Date(s) - 13/02/2024
5:00 pm - 7:30 pm

Locatia
Curs internațional „Eu spun NU adicțiilor și DA competențelor psihosociale în educație” (13 feb.)

Categorii


Problema adicțiilor constituie o provocare majoră pentru unitățile școlare, aceasta accentuându-se în ultimii ani.

Vă invităm la cursul internațional „Eu spun NU adicțiilor și DA competențelor psihosociale în educație!”, oganizat de Vivid Education, în parteneriat cu Asociația franceză Echanges Internationaux au service de l’ Education, Asociația Europa Excelsior și Centrul Cultural Francofon Buzău, la care veți primi informații concrete despre adicții (alcool, tutun, droguri, ecrane etc.), despre prevenire, despre rolul unității de învățământ și despre modalitățile de intervenție în cazul elevilor care manifestă comportamente adictive. Acest curs va permite clarificarea, în contextul promovării sănătății și a stării de bine, a rolului și sarcinilor fiecăruia din școală.

Pentru formarea și dezvoltarea competențelor psihosociale, vă vom propune fișe, jocuri, filme și strategii în domeniul cunoașterii de sine, conștiinței sociale, competențelor relaționale, empatiei, recunoștinței, gândirii pozitive, stabilirii obiectivelor și a mentalității de autodepășire. Ne propunem o strategie educativă coerentă, fondată pe o atitudine comună: observare, ascultare și acțiune!

Următoarele grupe programate:

📌 Marți, 13 februarie
🕠 17:00-19:30 (ora României)
📋 Formular înscriere curs internațional

📌 Marți, 12 martie
🕠 17:00-19:30 (ora României)
📋 Formular înscriere curs internațional


✏    CUM SE DESFĂȘOARĂ CURSUL:
……..

Cursul se va desfășura live, sub formă de webinar, pe aplicația Zoom. Cu 2 ore înainte de curs veţi primi un email cu link-ul de acces, împreună cu indicații despre utilizarea aplicației. Nu este necesar să aveți descărcată aplicația, accesul se poate realiza direct din link-ul primit.


✏    DESPRE FORMATOR:….

Prof. dr. Maria – Monalisa Pleșea, formator la nivel european, în cadrul asociației Echanges Internationaux au service de l’ Education (Franța).
Profesor doctor în domeniul Științelor Literaturii (Universitatea București), traducător, autor de auxiliare școlare pentru învățământul primar, gimnazial și liceal, președintele asociației Centrul Cultural Francofon Buzău, inițiator de proiecte cultural-educaționale în domeniul limbii române și al limbii franceze, unice în România și în Europa Centrală și Orientală.

✏    CERTIFICATE DE PARTICIPARE:
……….
A doua zi după conferință veți primi pe email Certificate de Participare (în engleză și în română), cu 8 ore (curs live + ore studiu individual al materialelor primite pe mail), eliberate de Vivid Education & Management, furnizor autorizat de formare profesională, și Asociația Europeană Echanges Internationaux au service de l’ Education. Cursul se încadrează la programele de abilitare funcțională, astfel încât orele pot fi transformate în credite, conform art. 2 din metodologie.

✏    TAXĂ DE PARTICIPARE ȘI PLATĂ:
……….
În această perioadă beneficiați de prețul redus de 150 de lei, care include şi emiterea certificatelor. După înscriere, veți primi pe email factura proformă.
Plata se poate realiza apoi direct cu cardul, cu prima de carieră, prin transfer bancar sau cash (la orice sucursală BRD/Poșta Română).
……….

Achiziția se poate deconta la unitate (avem cont în Trezorerie și prin SICAP).


 ✏    ÎNSCRIERE:
……….
Înscrierea se face prin completarea datelor dumneavoastră în formularul online asociat grupei la care doriți să participați:

📌 Marți, 13 februarie
🕠 17:00-19:30 (ora României)
📋 Formular înscriere curs internațional

📌 Marți, 12 martie
🕠 17:00-19:30 (ora României)
📋 Formular înscriere curs internațional

📄Ultima zi de înscriere: 13 februarie, respectiv 12 martie
!Locuri limitate!
După ȋnscriere, veți primi pe email factura proformă și detalii despre efectuarea plății, iar link-ul de acces îl veți primi cu 2 ore înainte de curs.

 CE SPUN CURSANȚII DESPRE NOI?

……….


Vă invităm să consultați întreaga noastră GRILĂ DE CURSURI ONLINE adresate învățământului preuniversitar, aici:
⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓
……….
✏✏    Cursuri asincron, de 60 de ore (finalizate cu Diplomă de Absolvire):
vivid-edu.ro/cursuri-online

✏✏ Webinarii practice și conferințe internaționale live, de 2 sau 3 ore (finalizate cu Certificat de Participare):
vivid-edu.ro/webinarii/
……….

Echipa Vivid Education
0746 170 521
cursuri@scim-vivid.ro

www.vivid-edu.ro

……….


error: Content is protected !!