fbpx
  • 0790392994
  • cursuri@scim-vivid.ro

Bine ați venitpe site-ul nostru!

Sună acum0746170521

Trimite e-mailcontact@scim-vivid.ro

Curs internațional ”Predarea online – bune practici din Bruxelles” 18 iunie

Map Unavailable

Data si ora
Date(s) - 18/06/2021
4:00 pm - 7:00 pm

Locatia
Curs internaț. ”Predarea online - bune practici din Bruxelles” - 18 iunie

Categorii


Vă invităm la cursul internațional desfășurat în format webinar ”Predarea online – bune practici din Bruxelles” din data de 18 iunie 2021 (vineri), interval orar 16:00 – 19:00.

✏    CE VOM DISCUTA LA WEBINAR?

Pe parcursul celor 3 ore vom discuta despre:
✅   Anul școlar 2020-2021 în sistemul de învățământ belgian și organizarea activităților în on-line.
✅   Platforme și aplicații folosite în mod frecvent în predarea asistată de tehnologie.
✅   Temele și evaluarea elevilor – soluții, greșeli frecvente
✅   Relația profesor – părinte
✅   Modificări la nivel comportamental și socio-emoțional ale copiilor
✅   Acțiunile și metodele de predare-învățare-evaluare cu care profesorii, școala, comunitatea au venit în întampinarea nevoilor de învațare ale elevilor care nu dispun de mijloacele tehnologice necesare
✅   Adaptarea activităților didactice pentru copiii cu cerințe educaționale speciale

Pe tot parcursul webinarului, vom răspunde la eventualele întrebări ale participanților. După curs, veți primi pe email prezentarea și alte materiale utile de la formator.


✏    CUM SE DESFĂȘOARĂ WEBINAR-UL?

Webinar-ul se va desfășura pe aplicația Cisco Webex. Cu 2 ore înainte de webinar veţi primi un email cu link-ul de acces, împreună cu indicații despre utilizarea aplicației.


✏    CINE ESTE FORMATORUL?
Prof. Oana TOPALĂ

Licențiată a Universității „Al. I. Cuza” din Iași – filologie modernă (română-franceză). În prezent este profesor agreat pe lângă Ministerul Federației Wallonie-Bruxelles – Administrația Generală de Învățământ și trăducatoare și interpretă autorizată în Ministerul Justiției din Belgia. Predă cursuri de franceză ca limbă străină, de limbă, cultură și civilizație românească și de educație interculturală în școlile din Comunitatea Francofonă din Bruxelles. Specializată în pedagogia interculturală, desfășoară și proiecte multiculturale, iar din 2018 s-a implicat în cercetarea științifică și este interesată de teme precum: intercomprehensiune, plurilingvism, proximitate lingvistică și socio-lingvistică. Dintre articole și publicații: Interferențe lingvistice franco-române la copiii care urmează cursul de limbă, cultură și civilizație românească la Bruxelles, „Din clasă, acasă. Ghid de identitate culturală românească”, ed. coord. Alexandru L. Cohal, 2020, “Predarea limbii române ca limbă străină în școlile multiculturale din Bruxelles” în volumul „1918-2018: Limba şi cultura română – structuri fundamentale ale identităţii naţionale: evaluări, perspective” (2019).


✏    SE EMITE CERTIFICAT DE PARTICIPARE?
Da, veți primi pe email Certificate de Participare (în engleză și română), cu 8 ore, eliberate de Vivid Education & Management, furnizor autorizat de formare profesională, în colaborare cu partenerul nostru din Belgia.
Odată cu certificatele, veți primi și prezentarea de la curs și alte materiale utile de la formator.

✏    CÂT COSTĂ ȘI CUM SE POATE PLĂTI?
Participarea la webinar presupune achitarea unei sume de 250 de lei, care include şi emiterea certificatelor. După înscriere, veți primi pe email factura proformă.
Plata se poate realiza apoi direct cu cardul, ori prin transfer bancar în conturile noastre din BRD/Trezorerie sau cash la orice sucursală BRD/Poșta Română.

Achiziția se poate realiza și prin SICAP.


 ✏    CUM SE FACE ÎNSCRIEREA?
Prin completarea datelor dumneavoastră în formularul on-line: FORMULAR ÎNSCRIERE CURS BRUXELLES 18 Iunie
!Locuri limitate!
După ȋnscriere, veți primi pe email factura proformă și detalii despre efectuarea plății, iar link-ul de acces îl veți primi cu 2 ore înainte de curs.

 CE SPUN CURSANȚII DESPRE NOI?


În cazul în care acest webinar nu este de interes pentru dumneavoastră, vă invităm să consultați întreaga noastră grilă de cursuri online adresate învățământului preuniversitar, aici:
……….
✏✏  Cursuri asincron, de 40 de ore (finalizate cu Diplomă de Absolvire):
vivid-edu.ro/cursuri-online-2021/
………..
✏✏  Webinarii practice, de 2 ore:
vivid-edu.ro/webinarii/
…………
Echipa Vivid Education
0746 170 521
cursuri@scim-vivid.ro
….
error: Content is protected !!