✏ Participând la această conferință, veți dobândi:
✅ Bazele educației centrate pe pozitivitate, aplicabile atât în relația cu elevii, cât și cu cadrele didactice
✅ Metode pentru îmbunătățirea bunăstării profesorilor, menite să le redescopere plăcerea și entuziasmul pentru predare
✅ Strategii eficiente de gestionare a comportamentelor provocatoare în cadrul școlii
✅ Tehnici pentru creșterea atenției și motivației elevilor, esențiale pentru succesul lor academic
✅ Modalități de stimulare a implicării active a elevilor, pentru a le întări încrederea în sine și spiritul de inițiativă
✅ Instrumente și strategii pentru integrarea jocului în procesul de învățare, transformând educația într-o experiență plăcută
✅ Abordări și metode pentru implementarea unei culturi educative pozitive la nivelul întregii unități școlare
Materiale puse la dispoziție pentru utilizarea la clasă: video, audio, site-uri, fișe de lucru individual, cărți în format pdf.
✏ DESPRE INVITAȚI:….
Prof. dr. Maria – Monalisa Pleșea, cadru didactic la Școala Europeană Luxemburg II și formator la nivel european, în cadrul asociației Echanges Internationaux au Service de l’ Education.
Profesor doctor în domeniul Științelor Literaturii (Universitatea București), traducător, autor de auxiliare școlare pentru învățământul primar, gimnazial și liceal, președintele asociației Centrul Cultural Francofon Buzău, inițiator de proiecte cultural-educaționale în domeniul limbii române și al limbii franceze, unice în România și în Europa Centrală și Orientală.
Dna. Pleșea va facilita intervenția mai multor cadre didactice de la nivel european și va asigura traducerea pentru intervențiile ce vor fi în limba engleză/franceză.
✏ CERTIFICATE DE PARTICIPARE INTERNAȚIONALE:
……….
A doua zi după conferință veți primi pe email Certificatele de Participare (în engleză și română), cu 8 ore (conferință live + ore studiu individual al materialelor primite pe mail), eliberat de Vivid Education & Management, furnizor autorizat de formare profesională, împreunp cu partenerii internaționali. Cursul se încadrează la programele de abilitare funcțională, astfel încât orele pot fi transformate în credite, conform art. 2 din metodologie.
✏ TAXĂ DE PARTICIPARE ȘI PLATĂ:
……….
150 de lei În această perioadă beneficiați de taxa redusă de 100 de lei. După înscriere, veți primi pe email factura proformă.
Plata se poate realiza apoi direct cu cardul, cu prima de carieră, prin transfer bancar sau cash (la orice sucursală BRD/Poșta Română).
……….
Achiziția se poate deconta la unitate (avem cont în Trezorerie și prin SEAP).
✏ ÎNSCRIERE:
……….
Înscrierea se face prin completarea datelor dumneavoastră în formularul online asociat grupei la care doriți să participați: