fbpx
  • 0790392994
  • cursuri@scim-vivid.ro

Bine ați venitpe site-ul nostru!

Sună acum0746170521

Trimite e-mailcontact@scim-vivid.ro

Detalii Conferința Europeană „Săptămâna verde – bune practici din Europa” – 29 martie

Map Unavailable

Data si ora
Date(s) - 29/03/2024
5:00 pm - 7:30 pm

Locatia
Conferinta europeana „Saptamana verde - bune practici din Europa" (29 martie)

Categorii


Conferința europeană va aduce în fața dumneavoastră experți în educație și în ecologie ce vor prezinta exemple de bune practici din activitatea la clasă și din proiecte extrașcolare. Ne vom întâlni online, în format webinar, pe platforma Zoom.

Organizatori: Vivid Education & Management, furnizor autorizat de formare profesională, Centrul Cultural Francofon Buzău și Asociația Franceză Echanges Internationaux dans l’ Education.

Următoarele grupe programate:

📌 Vineri, 29 martie
🕠 17:00-19:30
📋 Formular înscriere conferință

📌 Vineri, 19 aprilie
🕠 17:00-19:30
📋 Formular înscriere conferință


✏    STRUCTURA CONFERINȚEI:

În urma participării, veți fi familiarizați cu:
Fundamentele educației ecologice, pentru elevi și pentru profesori;
✅ Strategii moderne de promovare a unui comportament ecologic din partea elevilor;
✅ Demersuri active ale implicării elevilor în acest domeniu, pentru a le da încredere și a le stimula spiritul de ințiativă;
✅ Soluții concrete pentru a-i învăța pe elevi să aibă grijă de ei, de ceilalți și de planetă;
✅ Metode și strategii pentru dezvoltarea unei viziuni ecologice și solidare la nivelul unității de învățământ;
✅ Proiecte, inițiative în vederea dezvoltării competențelor profesorilor pentru propunerea unor activități adaptate acestei provocări din domeniul educației ecologice.
….
!!! Participanții vor primi PPT-uri pe mai multe teme, chestionare de evaluare, recomandări de filme, scurtmetraje, fișe cu definițiile noțiunilor prezentate, cărți de joc pe teme ecologice, fișe de activități individuale cu elevii din toate ciclurile de învățământ, ghid didactic pentru dezbateri și conferințe organizate cu elevii din ciclurile gimnazial și liceal.
….
Bonus !!! Modele de documente necesare echipei de coordonare a programului „Săptămâna verde” din unitatea dumneavoastră.

✏    CUM SE DESFĂȘOARĂ CONFERINȚA:
……..

Cursul se va desfășura live, sub formă de webinar, pe aplicația Zoom. Cu 2 ore înainte de curs veţi primi un email cu link-ul de acces, împreună cu indicații despre utilizarea aplicației. Nu este necesar să aveți descărcată aplicația, accesul se poate realiza direct din link-ul primit.


✏    DESPRE INVITAȚI:

Prof. dr. Maria – Monalisa Pleșea – profesor la Ecole Européenne Luxembourg II și formator la nivel european, în cadrul asociației franceze Echanges Internationaux dans l’ Education.

Profesor doctor în domeniul Științelor Literaturii (Universitatea București), traducător, autor de auxiliare școlare pentru
 învățământul primar, gimnazial și liceal, Președinte al Centrului Cultural Francofon Buzău, inițiator de proiecte cultural-educaționale în domeniul limbii române și al limbii franceze, unice în România și în Europa Centrală și Orientală.
Dna. Pleșea va facilita intervenția mai multor experți și va asigura traducerea pentru invitații ce vorbesc alte limbi.

✏    CERTIFICAT DE PARTICIPARE:
……….
A doua zi după curs veți primi pe email Certificatul de Participare (cu 8 ore: conferință live + ore de studiu individual al materialelor de la formator), eliberat de Vivid Education & Management, furnizor autorizat de formare profesională, Asociația Franceză Echanges Internationaux dans l’ Education și Centrul Cultural Francofon Buzău.
Conferința se încadrează la programele de abilitare funcțională, astfel încât orele pot fi transformate în credite, conform art. 2 din metodologie.
Odată cu certificatul, veți primi și prezentările de la conferință, împreună cu fişe de lucru şi alte materiale utile de la invitați.

✏    TAXĂ DE PARTICIPARE ȘI PLATĂ:
……….
Participarea la webinar presupune achitarea unei sume de 150 de lei, care include şi emiterea certificatului. După înscriere, veți primi pe email factura proformă.
Plata se poate realiza apoi direct cu cardul, cu prima de carieră, prin transfer bancar sau cash (la orice sucursală BRD/Poșta Română).
……….

Achiziția se poate deconta la unitate (avem cont în Trezorerie și prin SICAP).


 ✏    ÎNSCRIERE:
……….
Înscrierea se face prin completarea datelor dumneavoastră în formularul online asociat grupei la care doriți să participați:

📌 Vineri, 29 martie
🕠 17:00-19:30
📋 Formular înscriere conferință

📌 Vineri, 19 aprilie
🕠 17:00-19:30
📋 Formular înscriere conferință

📄Ultima zi de înscriere: 29 martie, respectiv 19 aprilie 2024
!Locuri limitate!
După ȋnscriere, veți primi pe email factura proformă și detalii despre efectuarea plății, iar link-ul de acces îl veți primi cu 2 ore înainte de curs.

 CE SPUN CURSANȚII DESPRE NOI?

……….


Vă invităm să consultați întreaga noastră GRILĂ DE CURSURI ONLINE adresate învățământului preuniversitar, aici:
⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓
……….
✏✏    Cursuri asincron, de 60 de ore (finalizate cu Diplomă de Absolvire):
vivid-edu.ro/cursuri-online

✏✏ Webinarii practice, de 2 sau 3 ore (finalizate cu Certificat de Participare):
vivid-edu.ro/webinarii/
……….

Echipa Vivid Education
0746 170 521
cursuri@scim-vivid.ro

www.vivid-edu.ro

……….


error: Content is protected !!