fbpx
  • 0790392994
  • cursuri@scim-vivid.ro

Bine ați venitpe site-ul nostru!

Sună acum0746170521

Trimite e-mailcontact@scim-vivid.ro

Ziua învățătorului 2022 – CONCURS

La mulți ani, dragi învățători!

De ziua voastră, vă oferim un cadou din partea Corint Educational și Vivid Education. Cel mai norocos învățător va primi colecția TESTE CU DICHIS: https://corintjunior.ro/tag/teste-cu-dichis/.

CE TREBUIE SĂ FACEȚI:

1.Like și follow la paginile Corint Educational și Vivid Education.

2.Completați formularul de înscriere:

Atât de simplu! Grăbiți-vă să vă înscrieți până pe data de 9 iunie!

Câștigătorul va fi anunțat în data de 13 iunie (nouă ne poartă noroc ziua de 13, sperăm că și dumneavoastră :-).


REGULAMENT CONCURS:

1. ORGANIZATORUL ȘI REGULAMENTUL OFICIAL 

ORGANIZATOR: Vivid Education & Management SRL, CUI RO38170304, în parteneriat cu editura Corint Educațional. Organizatorul nu este în niciun fel afiliat cu Facebook. 
Regulamentul este făcut public online, conform regulamentului impus de Facebook și legislației în vigoare și este valabil gratuit oricărui. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament și își asumă responsabilitatea pentru orice încălcare a regulamentului impus de Facebook sau a legislației în vigoare. 

2. CONDIȚII DE PARTICIPARE
Campania se adresează doar celor ce parcurg următorii doi pași și care îndeplinesc condiția de vârstă (peste 18 ani):

  1. like și follow la paginile Corint Educational și Vivid Education.

2. completați formularul de înscriere:

Campania este deschisă cetățenilor români, persoane fizice, cu domiciliul stabil în România, care dețin un cont de Facebook. 
*Angajații Vivid Education / Corint Educațional sau membrii familiilor acestora nu pot participa. 


3. ACCEPTAREA REGULILOR
Participarea implică acceptarea tuturor regulilor concursului organizat de Vivid Education, cât și acceptarea regulamentului Facebook. 


4. DURATA CONCURSULUI
Concursul se desfășoară de pe 05.06.2022, de la orele 13:00, până pe 09.06.2022, orele 23:59. Orice participare peste acest termen nu se ia în considerare.

Participarea poate fi introdusă o singură dată. Vivid Education își rezervă dreptul de a descalifica orice persoană care nu respectă prezentul regulament. Nu sunt acceptate participările multiple prin utilizarea metodelor frauduloase (de exemplu, mail-uri multiple, nume false, etc.)


6. PREMIUL
Câștigătorul campaniei va fi premiat cu o frumoasă colecție TESTE CU DICHIS. Detalii despre aceasta găsiți aici: https://corintjunior.ro/tag/teste-cu-dichis/. Nu este acceptată substituirea premiilor prin sume de bani sau cu alte premii (mai puțin în caz fortuit). Premiul nu este transferabil. Orice costuri extra implicate de câștigarea acestui premiu stau la discreția câștigătorului. 
Premiul va fi livrat către câștigător de Corint Educațional, iar premierea se face în baza participării persoanei fizice și în baza profilului de Facebook. (Date ce vor fi folosite în acest scop).
Câștigătorul va fi anunțat pe pagina oficială a organizatorilor, alături de modalitatea în care a fost ales. 


7. ȘANSA DE CÂȘTIG
Șansa de câștig depinde de numărul participanților și de respectarea prezentului regulament.


8. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Prin participare, accepți că Vivid Education şi Corint Educațional poate prelucra datele tale personale (nume, email etc.) și pot fi folosite în scopul publicității și pentru anunțarea câștigului, fără a mai fi necesară o altă formă de confirmare a acordului privind aceste date. 
Organizatorul va respecta dispozițiile Legii privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice și ale Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date (GDPR).


9. TERMENI ȘI CONDIȚII 
Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau anula campania/concursul, dacă se cunosc date despre fraudarea participării și dacă este pusă în pericol administrarea concursului, cât și securitatea și corectitudinea acestuia. În acest caz, se va alege câștigătorul dintre participanții validați anterior acestei cauze (sau după, atunci când este posibil). 
Organizatorul își rezervă dreptul de a descalifica orice participant care încearcă să fraudeze sau fraudează concursul. 


10. DISPUTE
Acest concurs se află sub regulile stricte Facebook, cât și sub legislația în vigoare din România.
Ca o condiție de participare, participantul este de acord ca orice litigiu ce nu poate fi soluționat între părți și orice cauză ce nu poate fi soluționată și decurge din acest concurs, să fie soluționate individual, exclusiv în fața unei instanțe competentă situată în România, Bucureşti. În plus, în orice astfel de dispută, participantul își pierde dreptul de a mai fi premiat și renunță implicit la drepturile sale asupra daunelor survenite.


11.  ÎNCETAREA CONCURSULUI
Concursul va înceta înainte de termen, în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră, independent de voința organizatorului. 


*Prin participare la concurs, participanții acceptă și respectă prezentul regulament. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!