fbpx
  • 0790392994
  • cursuri@scim-vivid.ro

Bine ați venitpe site-ul nostru!

Sună acum0746170521

Trimite e-mailcontact@scim-vivid.ro

Course Features

Lectures 0
Quizzes 0
Duration 336 hour
Students 800

Teacher:Anamaria Ciocan

Categorycursuri online

Enrolled: 8 cursanți

Course Time:336 hour

490 lei 350 lei

Curs online GDPR

8 cursanți

Vă invităm la cursul online de GDPR – protecția datelor personale, desfășurat pe platforma de e-learning Vivid Education, unde stabilim concret ce responsabilități aveți în vederea respectării legislației privind protecția datelor personale, discutăm clar, pe exemple şi modele de bună practică. ✅✅✅

Cursul este destinat reprezentanților unităților de învățământ preuniversitar.

 

Înscriere rapidă:  Formular inscriere-Curs-Online-GDPR

 

CE CÂȘTIGI DACĂ ALEGI ACEST CURS?

1.Eşti implicat într-un program de formare profesionist, prin care ne-am propus să desluşim tainele legislative din domeniul GDPR – protecția datelor personale. 🔍

2.Beneficiezi de experiența unui formator pasionat, care explică pe înțelesul tuturor structura documentelor şi cerințele, criteriile de calitate pe care trebuie să le respecte acestea.

3.Ai acces la instrumente, tehnici, documente şi metode pe care să le aplici şi să le integrezi apoi în unitatea ta. (+ modele de documente). 📑

4.Înveți când vrei tu, în ritmul tău. ✅

5.Beneficiezi de explicații practice, pe documente model. 📄✏

6.Ai timp suficient să aprofundezi anumite subiecte, care ți se par mai dificile (ai acces la materialele din curs timp de 2 săptămâni).

7.Eşti la curent cu modificările legislative, afli toate noutățile în domeniu. 📃📑

8.Poți urma cursul oricând dorești, îți poți organiza timpul, fără a mai depinde de un program prestabilit.

9.Poți revedea unele lecții/module de mai multe ori, pentru fixarea informației.

10.Primeşti Diploma de Absolvire pe email (sau prin poștă) , în termen de 30 de zile de la finalizarea cursului.✔📜


TEMATICA CURSULUI

  • Modulul I: Notiuni generale privind responsabilitatea protectiei datelor
  • ➔  Cadrul legislativ actual aplicabil protectiei datelor cu caracter personal: Regulamentul UE 679/2016, Legea 190/2018, Ghiduri de aplicare a Regulamentului UE;
  • ➔  Terminologia specifică prelucrării datelor cu caracter personal: date cu caracter personal, date sensibile, persoane vizate, operator, împuternicit, etc.;
  • ➔  Principiile prelucrarii datelor cu caracter personal;
  • ➔  Notiunea de responsabil cu protectia datelor cu caracter personal;
  • ➔  Responsabilitățile și fișa postului Responsabilului de Protecția Datelor (DPO)
  •  
  • Modulul II: Categorii de politici și proceduri necesare prelucrării datelor
  • ➔  Înregistrări/formulare/registre privind evidența activităților de prelucrare a datelor cu caracter personal;
  • ➔  Politici și proceduri;
  • ➔  Regulamentul Intern / Codul de conduită;
  • ➔  Drepturile și obligațiile angajaților/anagajatorului;
  •  
  • Modulul III: Prelucrarea efectivă a datelor personale
  • ➔  Drepturile persoanelor vizate;
  • ➔  Prelucrarea datelor sensibile;
  • ➔  Temeiuri de prelucrare a datelor cu caracter personal;
  • ➔  Consimțământul;
  • ➔  Relația cu autoritatea de supraveghere (plângere, notificare DPO, formular de breșă).
  •  
  • Modulul IV: Securitatea tehnică; Protectia datelor în predarea on-line.
  • ➔  Principiile și terminologia tehnică specifică. Măsuri de protecție a datelor;
  • ➔  Recomandări privind predarea online.


🚩💳Investiția pentru acest curs este de 490 de lei!

 

🌞 În perioada acesta, dacă introduceți codul ”VIVID30″ la înscriere, beneficiați de prețul promoțional de doar 350 de lei. 🌞
Codul se va completa în formularul de înscriere, la rubrica ”Cod reducere”.

 

– Prețul este final, nu se adaugă TVA sau alte taxe ascunse;

– Plata se face după completarea formularului de înscriere și emiterea facturii, ȋn conturile noastre din Trezorerie/ING/BRD

– Participarea se poate deconta la unitatea dumneavoastră.

 

Prețul cursului include:

✔ Acces nelimitat la platforma online, unde găsiți suportul de curs și materiale didactice video;

✔ Emiterea și transmiterea prin poștă a Diplomei de Absolvire, cu număr de ore (40 de ore);

✔ Modele de documente utile pentru unitatea dumneavoastră🙂;

✔ Asistență tehnică pentru utilizarea platformei.


Înscrierea se face prin completarea formularului online:  Inscriere-Curs-Online-GDPR

Vă stăm la dispoziție şi cu alte informații:

📲0746 170 521

📩cursuri@scim-vivid.ro

 


Formator

Mă numesc Anamaria Ciocan, sunt manager al companiei Vivid Education și formator autorizat. În cei peste 8 ani de experiență în domeniul formării profesionale și consultanței în management, am susținut peste 200 de programe de formare și am colaborat cu mai bine de 700 de unități de învățământ și alte categorii de instituții publice din toată țara.   În calitate de formator, scopul meu este ca fiecare cursant să primească la cursurile noastre informații și explicații la obiect, punctuale și concrete, prezentate într-un limbaj ușor de digerat. Nici mie, cum probabil nici dumneavoastră, nu îmi place limbajul de lemn, iar mottoul companiei Vivid Education, ”Traducem legislația pe înțelesul tuturor” este ceea ce vă promit că vom realiza împreună la fiecare curs.   Vă aștept cu drag să parcurgem împreună cu succes labirintul legislativ din învățământul preuniversitar, cu profesionalism, optimism și voie bună.
Denise Buzdughina
Mă numesc Buzdughină Denise- Andreea și am o experiență de peste 10 ani în domeniul educației, atât în calitate de cadru didactic, cât și de formator autorizat. În anul 2017 m-am alăturat echipei Vivid Education, în cadrul căreia am proiectat și derulat programe de formare și dezvoltare a competențelor profesionale, adresate atât personalul didactic, cât și personalului de conducere, îndrumare și control din învățământul preuniversitar. Vă aștept la cursurile online pe toți cei vă doriți să vă perfecționați și sunteți convinși că învățarea și voința stau la baza succesului! Fiecare întâlnire cu dumneavoastră reprezintă o provocare, care ne conferă tuturor o experiență de învățare neprețuită!
490 lei 350 lei
error: Content is protected !!