fbpx
 • 0790392994
 • cursuri@scim-vivid.ro

Bine ați venitpe site-ul nostru!

Sună acum0746170521

Trimite e-mailcontact@scim-vivid.ro

By:

Cont client

Coșul tău este în prezent gol.
Back to class

16 thoughts on “Cont client

 1. Buna ziua!
  Am facut plata pentru curs azi.
  Cand se poate incepe?
  Ne-ar interesa si procedura privind pregatirea pentru evaluarea nationala.
  Multumim!

  1. Buna ziua,
   Va rog sa verificati pe email, v-am trimis atat datele de conectare pe platforma, cat si procedurile necesare in perioada aceasta. Cautati si in casuta de Spam. Spor in toate!

 2. cursul este folositor pentru finele anului scolar,mai ales in conditiile de azi.

 3. Cursul Elaborarea procedurilor documentate în învățământul preuniversitar mi se pare necesar pentru orice membru CEAC, SCIM sau pentru manager.
  Plata am efectuat-o.

 4. Buna ziua! Am finalizat cursul pentru CEAC. Foarte bine structurat si util. Daca am eventuale intrebari, cum le pot adresa? Pot adresa aceste intrebari si dupa finalizarea cursului? Multumesc!

 5. Buna ziua,
  desi consider ca am respectat pasii din ghid, dupa ca apas pe primul curs, dau inapoi la curs, enroll nu mi se deschide i decumentele din modulul I
  Multumesc!

  1. Buna ziua,
   Ne pare rau ca nu reusiti sa accesati modului I. Am verificat contul dumneavostra, nu ar trebui sa fie nicio problema. Va rog sa luati legatura cu Marinela, colega noastra care se ocupa de accesarea platformei.
   marinela.salaru@scim-vivid.ro
   0790 392 994

 6. Bună ziua,
  Nu reușesc să accesez Curriculum, deși am respectat pașii din Ghidul de conectare, pentru Cursul online – Managementul riscurilor. Mulțumesc pentru înțelegere.

 7. Buna seara!
  Am efectuat plata pentru cursul de documente manageriale, in septembrie 2020. Din păcate, nu am reusit să parcurg cursul, nu m- am conectat pe platforma, pana acum. . Am incercat acum să ma conectez, dar nu pot accesa curriculum. Vă rog să imi spuneti daca mai pot accesa să parcurge cursul acesta.
  Va multumesc!

  1. Buna ziua! Puteti parcurge continutul cursului, v-am resetat contul dupa ce a expirat la finalul anului 2020. V-am trimis acum mail cu datele de conectare, caci sunt diferite fata de celelalte cursuri la care v-ati inscris. Va rog sa verificati si in casuta de Spam. Spor sa aveti si un an nou cu multa sanatate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!