fbpx
 • 0790392994
 • cursuri@scim-vivid.ro

Bine ați venitpe site-ul nostru!

Sună acum0746170521

Trimite e-mailcontact@scim-vivid.ro

Conferință europeană Luxemburg „Formarea profesorilor în domeniul dezvoltării durabile” – 30 oct.-2 nov.

Centrul Cultural Francofon Buzău (România), Asociația Echanges Internationaux au service de l’ Education (Franța) și Vivid Education & Management SRL (România) vă invită la conferința europeană Formarea profesorilor în domeniul dezvoltării durabile. 

✏   Conferința se va desfășura în Luxemburg, Parc Hotel Alvisse (4*), în perioada vacanței de toamnă, 30 oct. – 2 nov. 2023.

TOATE LOCURILE PENTRU GRUPA DIN OCTOMBRIE AU FOST OCUPATE!

Dacă doriți înscrierea la următoarea grupă, din 19-22 feb. 2024, aveți aici toate informațiile: Detalii-conferinta-internationala-luxemburg-formarea-profesorilor-in-domeniul-dezvoltarii-durabile-feb-2024/

Conferința își propune să reunească prezentări orale, în limbile română/franceză/engleză în domeniul dezvoltării durabile – Școala Verde, o tematică de actualitate pentru specialiștii din educație. Sesiunile vor oferi participanților din România și din străinătate un cadru favorabil pentru schimburi de experiență și inițierea de noi colaborări internaționale.

De asemenea, vă propunem un program de vizite a unor instituții europene (Parlamentul European, cartierul instituțiilor europene, Palatul Ducal), culturale (Biblioteca Națională, Muzeul Național de Artă, Vila Vauban etc.), alte surprinzătoare elemente ale patrimoniului natural și cultural din Luxemburg. Totodată, vom organiza vizite și în orașele Trier (Germania) și/sau Strasbourg (Franța).

Acte necesare pentru intrarea în Luxemburg: fiind stat membru UE (este chiar membru fondator), în Luxemburg se poate intra doar cu buletinul (CI), nu este nevoie de pașaport.


✏    TAXĂ DE PARTICIPARE ȘI PLATĂ:

 • Taxă de participare conferință și schimb de experiență internațional:
   • cadre didactice: 100€
   • alte categorii profesionale: 200€
 • Cazare 3 nopți cameră dublă: 80€ de pers./noapte hotel 4*, mic dejun inclus + acces la piscină, saună, hamam
 • COST TOTAL CONFERINȚĂ + CAZARE 3 nopți: 340 de euro

Puteți opta să plătiți într-o singură tranșă sau în două (un avans de 30% la înscriere și diferența de 70% cu o lună înainte de data conferinței). După primirea facturii, plata se poate face direct cu cardul, prin transfer bancar sau cash (la orice sucursală BRD/Poșta Română). Suma totală se poate deconta la unitate, ne găsiți și în SEAP.

*Transportul va fi asigurat de participanți (recomandăm zborurile directe ale companiei Luxair, cu plecare din București, 30 oct. orele 21:10, întoarcere 2 nov., orele 17:05, durată 2h20m, detalii AICI). Dacă aveți nevoie de ajutor cu rezervarea zborurilor, nu ezitați să ne contactați!

Menționăm faptul că transportul local în Luxemburg este GRATUIT. Intrarea la obiectivele turistice din program este, deasemenea, GRATUITĂ, doar pentru vizita Vilei Vauban se achită 5€.


✏    ÎNSCRIERE:

Înscrierea se face prin completarea datelor dumneavoastră în formularul online: 📋 Formular înscriere conferință Luxemburg 30 oct.-2nov.

📄Ultima zi de înscriere: 20 sept.

!Locuri limitate! 

După ȋnscriere, veți primi pe email factura proformă pentru achitarea avansului de 30% și detalii organizatorice.


✏    CERTIFICATE DE PARTICIPARE:

Veți primi:

 1. Certificat de participare la conferința europeană „Formarea profesorilor în domeniul dezvoltării durabile”, cu ore
 2. Diploma de participare schimb de experiență internațional cu alte unități de învățământ
 3. Adeverință privind inițierea la clasă a unei metode/tehnică de abordare a predării învăţării-evaluării inovativă, promovată în cadrul unui proiect european
 4. Adeverință privind promovarea la clasă a valorilor europene din domeniul dezvoltării durabile

✏    SESIUNILE CONFERINȚEI VOR VIZA:

✅ Strategii moderne de promovare a unui comportament ecologic din partea elevilor;

✅ Demersuri active ale implicării elevilor în acest domeniu, pentru a le da încredere și a le stimula spiritul de ințiativă;

✅ Soluții concrete pentru a-i învăța pe elevi să aibă grijă de ei, de ceilalți și de planetă;

✅ Fundamentele educației ecologice, pentru elevi și pentru profesori;

✅ Metode și strategii pentru dezvoltarea unei viziuni ecologice și solidare la nivelul unității de învățământ;

✅ Proiecte, inițiative în vederea dezvoltării competențelor profesorilor pentru propunerea unor activități adaptate acestei provocări din domeniul educației ecologice.

!!!Participanții vor primi PPT-uri pe mai multe teme, chestionare de evaluare, recomandări de filme, scurtmetraje, fișe cu definițiile noțiunilor prezentate, cărți de joc pe teme ecologice, fișe de activități individuale cu elevii din toate ciclurile de învățământ, ghid didactic pentru dezbateri și conferințe organizate cu elevii.


✏   INVITAȚI:

Paulette Chaudron, președinte al asociației franceze Echanges Internationaux au service de l’ Education și evaluator proiecte Erasmus+ în cadrul Association des Evaluateurs et Experts de l’Union Européenne.

Maria – Monalisa Pleșea, profesor doctor în domeniul Științelor Literaturii, traducător, autor de auxiliare școlare, formator la nivel european și vice-președinte al asociației franceze Echanges Internationaux au service de l’ Education.

Dna. Pleșea va facilita intervenția mai multor experți și va asigura traducerea pentru invitații ce vorbesc alte limbi.


⇒  CE SPUN CURSANȚII DESPRE NOI?


Vă invităm să consultați întreaga noastră GRILĂ DE CURSURI ONLINE adresate învățământului preuniversitar, aici:

⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓

✏✏    Cursuri asincron, de 60 de ore (finalizate cu Diplomă de Absolvire):
vivid-edu.ro/cursuri-online


✏✏ Webinarii practice și evenimente internaționale, de 2 sau 3 ore (finalizate cu Certificat de Participare):
vivid-edu.ro/webinarii/


 Echipa Vivid Education

0746 170 521

cursuri@scim-vivid.ro

www.vivid-edu.ro

……….


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!