fbpx
  • 0790392994
  • cursuri@scim-vivid.ro

Bine ați venitpe site-ul nostru!

Sună acum0746170521

Trimite e-mailcontact@scim-vivid.ro

Ghid de aplicare standarde de evaluare ARACIP

În data de 4 februarie 2021, ARACIP a lansat spre consultare primul ghid de aplicare a noilor standarde de evaluare. Acesta are în vedere evaluarea internă și externă a dezvoltării instituționale, evaluarea gradului de îndeplinire a cerințelor celor 24 de indicatori din standarde (număr redus de la 43).

Spre deosebire de standardele valabile pentru până acum, noile standarde pun accent pe procesele din unitate și pe rezultate. În aplicarea lor, ARACIP va publica spre dezbatere publică 4 ghiduri, iar primul ghid din această serie îl puteți descărca spre analiză de aici: GHID ARACIP – evaluare internă/externă.

Ghidul se află în dezbatere publică până la data de 10 martie 2021. Puteți transmite propunerile dumneavoastră de modificare/completare a ghidului la adresa aracip@edu.gov.ro.

Aveți aici și comunicatul de presă oficial emis de ARACIP:


Vă invităm și la cursurile practice Vivid Education organizate în domeniul asigurării calității în unitățile de învățământ preuniversitar și al activității CEAC.

Avem 2 categorii de cursuri:

  1. Curs online, asincron, de 40 de ore, cu materiale didactice, video-uri cu explicații/exemple și modele de documente pe care le puteți descărca.

Detalii și înscrieri, aici: Curs CEAC 40 de ore


2. Cursuri online, sincron (format webinar), de 2 ore, pe subiecte punctuale referitoare la CEAC. Următoarele grupe planificate sunt în data de 11 feb. ”Dosarul CEAC” și în data de 25 feb. ”Comisia CEAC – atribuții”.

Detalii și înscrieri, aici: Webinarii CEAC


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!