fbpx
  • 0790392994
  • cursuri@scim-vivid.ro

Bine ați venitpe site-ul nostru!

Sună acum0746170521

Trimite e-mailcontact@scim-vivid.ro

Termeni și condiții cursuri față în față

Participarea la cursurile organizate de VIVID EDUCATION & MANAGEMENT SRL este condiționată de respectarea termenilor și condițiilor generale detaliate mai jos. Dacă alegeți să participați la aceste cursuri, vă asumați cunoașterea și acceptarea în totalitate a acestor termeni și condiții.

  1. Definiții, termeni

Acest document conține termenii și condițiile de utilizare a serviciilor oferite de VIVID EDUCATION & MANAGEMENT SRL (denumit în continuare Vivid Education). Prezentul document definește cadrul în care Vivid Education este de acord să furnizeze servicii clienților săi. Acest document reprezintă un acord între Vivid Education și CLIENȚII săi. Toți CLIENȚII și utilizatorii serviciilor Vivid Education fac subiectul acestor termeni și condiții, astfel încât utilizarea serviciilor Vivid Education presupune acceptarea și conformarea la Termenii și Condițiile societății.

Vivid Education se definește și denumește în continuare SC VIVID EDUCATION & MANAGEMENT SRL, cu sediul social în Cordun, Str. Vasile Alecsandri 180, Jud. Neamt, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Neamț sub nr. J27/988/2017, având CUI 38170304, email cursuri@scim-vivid.ro și are calitate de PRESTATOR. CLIENTUL este persoana fizică sau juridică care folosește serviciile Vivid Education.

  • Cum poți avea acces la cursurile organizate de Vivid Education?

Vivid Education organizează cursuri practice pe diverse domenii de activitate, detalii privind locațiile din țară precum și tematicile abordate puteți găsi pe pagina de facebook: Vivid Education și pe site-ul https://vivid-edu.ro/ .

Pentru a putea accesa serviciile puse la dispoziție de Vivid Education, trebuie să vă înscrieți la unul dintre cursurile organizate prin completarea datelor dumneavoastră în formularul de înscriere online. Aveți obligația de a furniza informațiile care vă sunt solicitate și, cunoscând prevederile Art. 323-326 din Noul Cod Penal privind falsul în declarații și uzul de fals, informatiile furnizate să fie reale, conforme, valide și în concordanță cu realitatea.

După transmiterea formularului, veți fi contactați telefonic pentru confirmarea datelor și acordul privind emiterea facturii, informarea cu privire la locația cursului, programul de desfășurare, precum și orice alte informații referitoare la organizarea cursului.

4. Plata

Prețurile afișate pe site, la fiecare curs în parte, sunt finale, nu se adaugă TVA sau alte taxe ascunse.

Plata se face după primirea facturii prin e-mail, prin oricare dintre următoarele modalități: prin OP, transfer bancar sau mandat poştal în conturile noastre din Trezorerie/ING/BRD.

Este posibil să beneficiați de diverse discounturi sau alte promoții organizate de Vivid Education. Aceste promoții vor fi aduse la cunoștința publicului prin publicarea pe site și prin mijloacele de promovare alese de către Societate. Promoțiile își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și își încetează valabilitatea din momentul inactivării acestora pe site. Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri și sunt valabile numai în limitele și cu respectarea termenilor și condițiilor.

Daca dețineți un cod de reducere, vă rugăm să îl completați în câmpul special din formularul de înscriere, iar reducerea vi se va aplica la emiterea facturii.

 5. Dreptul de retragere

Retragerea de la cursurile organizate de Vivid Education se poate face cu o simplă notificare, prin email la adresa cursuri@scim-vivid. Operatorii noștri vor prelua și procesa notificarea dvs. în cel mai scurt timp posibil. Acest lucru se poate face până la data emiterii facturii de către societate, din acest motiv veți fi contactat/ă telefonic, pentru o ultimă confirmare, chiar înainte de emiterea facturii.

Cererea de retragere va fi primită numai dacă respectați termenul de 14 zile calendaristice de la data înregistrării și nu s-a emis factura aferentă cursului, în urma confirmării dvs.

Odată emisă factura pentru participarea la cursurile online, ne rezervăm dreptul de a solicita plata acesteia până la data scadentă. Precizăm că formularul de înscriere ține loc de contract între părți și are valoare juridică.

Dreptul de retragere se operează în termen de maxim 14 de zile calendaristice calculat de la data înregistrării formularului de înscriere (conform art. 9 alin.2 lit. a) din OUG 34/2014) și poate fi folosit o singură dată și doar în situația în care nu ați dat acordul emiterii facturii.  Mai exact, nu permitem înregistările succesive, cu retrageri succesive.

Dacă îndepliniți aceste condiții, veți primi prin email o confirmare a înregistrării cererii dumneavoastră de retragere

6. Răspundere și Limitări

Prin participarea la cursurile Vivid Education vă asumați răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor și a materialelor la care veți avea acces, pentru care societatea își rezervă drepturile de autor, conform legislației în vigoare.  

Prin participarea la cursurile Vivid Education acceptați în mod expres și neechivoc Termenii și condițiile societății în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului vivid-edu.ro. Ulterior completării formularului de înscriere, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor site-ului. Sunteți responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizați site-ul. 

Acceptarea Termenilor și condițiilor site-ului se confirmă prin completarea formularului de înscriere.

7. Reclamații

Orice nemulțumire legată de serviciile oferite de Vivid Education ne va fi comunicată direct, prin email la adresa cursuri@scim-vivid.

Nemulțumirea dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs., în termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucrătoare. 

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste acțiuni. 

Orice reclamație se depune în termen de maxim o lună de la data sesizării situației reclamate.

8. Proprietate intelectuală

Toate drepturile de autor, mărcile şi orice alte drepturi de proprietate intelectuală din toate textele, video-urile sau alte materiale din cursurile oferite de Vivid Education sunt proprietatea furnizorilor de training care le-au predat.

Vivid Education îşi va exercita în mod activ drepturile sale de proprietate intelectuală în toate aspectele protejate de lege.

Conținutul suporturilor de curs, a materialelor de lucru, precum și întreg conținutul informațiilor cuprinse în serviciile oferite de Vivid Education sunt proprietatea exclusivă a Vivid Education. Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, sau altor informații accesate în cadrul cursurilor la care participați, fără permisiunea expresă acordată în scris de către Vivid Education

Niciun Client nu dobândește, prin participarea la cursuri vreun drept sau vreo licență de utilizare a materialelor primite sau vreun drept de proprietate intelectuală/ industrială asupra produselor și/sau serviciilor achiziționate. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza/înregistra desfășurarea cursului.

9. Responsabilitatea participanților

Prin participarea la cursurile Vivid Education sunteți de acord să ne despăgubiți  în situația în care încălcați drepturile de proprietate intelectuală. De asemenea, veți suporta toate costurile referitoare la pagube, pierderi, solicitări, cheltuieli (incluzând cheltuieli de judecată) ce au apărut sau pot apărea în legătură cu:

 a) conţinutul transmis sau postat de dumneavoastră;

b) folosirea serviciilor oferite de Vivid Education;

c) încălcarea Termenilor şi Condiţiilor Vivid Education;

d) încălcarea legii sau a drepturilor proprietarului platformei.

Acestă obligaţie va continua şi după ce încetează relaţia contractuală cu noi.

În cazul în care ne considerăm prejudiciaţi, vom exercita mijloacele legale pe care le avem la dispoziţie.

10. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru detalii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, identitatea operatorului și alte asemenea, consultați secțiunea „Politica de protecție a datelor” de pe site-ul nostru:  https://vivid-edu.ro/protectia-datelor-personale.

11. Dispoziții finale

Vivid Education are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site. Aveți obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesați site-ul. Aveți obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu puteți pretinde necunoașterea acestora.

Prezenții Termeni și condiții se completează cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site. În cazul în care intervin contradicții între prezenții Termeni și condiții și prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!