fbpx
  • 0790392994
  • cursuri@scim-vivid.ro

Bine ați venitpe site-ul nostru!

Sună acum0746170521

Trimite e-mailcontact@scim-vivid.ro

Predarea online – actualizarea fișelor de post

❗ În toate unitățile de învățământ se vor actualiza fișele de post conform OMEC 4135 art 8 lit l și a Planului județean de intervenție educațională.
Fișa postului constituie, potrivit prevederilor legale, element al contractului individual de muncă. Potrivit art. 41 alin. (1) din Codul muncii, contractul individual de muncă poate fi modificat numai prin acordul părților.

Fișa postului se modifică astfel în condițiile art. 17 alin. (5) din Codul muncii republicat. Aceasta face parte integrantă din contractul individual de muncă și are același regim cu contractul individul de muncă și în ceea ce privește semnarea acesteia de către părțile semnatare ale contractului.

Așadar, aceasta nu o modificăm și o aducem la cunostința angajatului, ci o modificăm cu acordul său, dat prin semnătură.

Ce atribuții trebuie adăugate în fișele de post ale cadrelor didactice?

Descărcați documentul de aici: Anexă fișă de post cadre didactice.

SPOR!


Aveți pusă la punct procedura de elaborare, actualizare și aprobare a fișelor de post? Știați că această procedură este o procedură de sistem?

Vă invităm la cursul online privind ”Elaborarea procedurilor în învățământul preuniversitar”, unde stabilim clar cine elaborează, cine aprobă şi cât de des se revizuiesc aceste proceduri.


Mai mult, vă oferim și 10 proceduri completate şi actualizate cu legislația la zi, pe care le puteți descărca în format editabil. ✅ 

⭐ Durata: 40 de ore (transformabile în credite)
⭐ Acces platformă: nelimitat, timp de 2 săptămâni. Platforma de e-learning este în limba română, este facilă şi intuitivă.
⭐ Diploma este emisă imediat după finalizarea cursului şi transmisă pe mail + poştă 📮

În perioada aceasta beneficiați de o reducere de 30% din prețul afişat, dacă folosiți codul “VIVID30” la înscriere.
💥 Preț final 190 de lei. 💥

📌 Înscrierea se face prin completarea formularului online: FORMULAR DE ÎNSCRIERE.

După completarea şi transmiterea formularului de înscriere, o să vă contacteze colega noastră, Cristina, pentru a vă confirma datele şi a vă răspunde la eventualele întrebări, iar în termen de 24 de ore veți primi factura pe email.

Aceasta se poate plăti în 3 moduri:
1. online, prin transfer bancar în conturile noastre din ING/ BRD. Dovada: extrasul de cont + detaliile tranzacției online
2. la banca unde aveți dumneavoastră cont (le arătați factura, nu e nevoie să fie printată). Dovada: chitanța emisă de bancă
3. la poştă, prin mandat poştal (le arătați factura). Dovada: chitanța emisă de poştă.


Dacă doriți să decontați, recomandăm să selectați opțiunea “persoană juridică” în formular, ca noi să emitem factura direct pe unitate/firmă. Plata se poate face în cazul acesta în contul nostru de trezorerie, direct de la contabilitatea unității.

După ce faceți plata (o să se vadă plata în contul nostru, nu e nevoie să transmiteți dovada), primiți pe email contul de utilizator pentru a parcurge conținutul cursului (sunt 4 module şi 9 lecții în total, la finalul cărora e o examinare printr-un test grilă).


Cursul are o durată de 40 de ore (aceste ore apar si pe diploma) şi îl puteți începe oricând doriți. După prima conectare, aveți acces timp de 2 săptămâni şi puteți parcurge cursul în ritmul dumneavoastră.

Permanent, vă oferim sprijin în accesarea platformei din partea colegilor de la tehnic. De asemenea, o să primiți pe email şi un ghid de utilizare după înscriere cu toti pasii si un filmulet de prezentare. Platforma este in limba romana, este destul de “prietenoasă”, nu ar trebui să apară probleme.

Având în vedere situația actuală, Diploma de Absolvire o trimitem deocamdată scanată pe email după ce finalizați cursul şi, după ce vom reveni la birou, o să v-o transmitem şi prin poştă, în original (în prezent toată echipa lucrează fiecare de la casa lui 😊).

Referitor la materiale/ modele de documente, acestea se pot descărca direct de pe platformă, din fiecare lecție. Sunt în format editabil (.doc), ca să le puteți completa şi adapta uşor.

Detalii suplimentare despre tematică găsiți pe site-ul nostru, aici:


📌Tematica aceasta nu este de interes pentru dumneavoastră? Avem şi alte opțiuni:

https://vivid-edu.ro/cursuri-online/
#SCIM#CEAC#GDPR#DocumenteManageriale


Pentru alte detalii, vă invităm să ne contactați:
0746170521
cursuri@scim-vivid.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!