• 0746236866
  • cursuri@scim-vivid.ro

Bine ați venitpe site-ul nostru!

Sună acum0746236866

Trimite e-mailcontact@scim-vivid.ro

Curs online GDPR – protecția datelor personale

Vă invităm la cursul online de GDPR – protecția datelor personale, unde o să stabilim concret ce responsabilități aveți în vederea respectării legislației privind protecția datelor personale, discutăm clar, pe exemple şi modele de bună practică. ✅✅✅

Cursul este destinat reprezentanților unităților de învățământ preuniversitar.

Înscriere rapidă:  Formular inscriere-Curs-Online-GDPR

Iată 🔟 lucruri la care să te aştepți dacă participi la cursul online:

1.Eşti implicat într-un program de formare profesionist, prin care ne-am propus să desluşim tainele legislative din domeniul GDPR – protecția datelor personale. 🔍

2.Beneficiezi de experiența unui formator pasionat, care explică pe înțelesul tuturor structura documentelor şi cerințele, criteriile de calitate pe care trebuie să le respecte acestea.

3.Ai acces la instrumente, tehnici, documente şi metode pe care să le aplici şi să le integrezi apoi în unitatea ta. (+ modele de documente). 📑

4.Înveți când vrei tu, în ritmul tău. ✅

5.Beneficiezi de explicații practice, pe documente model. 📄✏

6.Ai timp suficient să aprofundezi anumite subiecte, care ți se par mai dificile (ai acces la materialele din curs timp de 2 săptămâni).

7.Eşti la curent cu modificările legislative, afli toate noutățile în domeniu. 📃📑

8.Poți urma cursul oricând dorești, îți poți organiza timpul, fără a mai depinde de un program prestabilit.

9.Poți revedea unele lecții/module de mai multe ori, pentru fixarea informației.

10.Primeşti Diploma de Absolvire pe email (sau prin poștă) , în termen de 30 de zile de la finalizarea cursului.✔📜


Tematica cursului:

  • Modulul I: Notiuni generale privind responsabilitatea protectiei datelor
  • Cadrul legislativ actual aplicabil protectiei datelor cu caracter personal: Regulamentul UE 679/2016, Legea 190/2018, Ghiduri de aplicare a Regulamentului UE;
  • Terminologia specifică prelucrării datelor cu caracter personal: date cu caracter personal, date sensibile, persoane vizate, operator, împuternicit, etc.;
  • Principiile prelucrarii datelor cu caracter personal;
  • Notiunea de responsabil cu protectia datelor cu caracter personal.
  • Modulul II: Responsabilitățile și fișa postului Responsabilului de Protecția Datelor (DPO)
  • Modulul III: Categorii de politici și proceduri necesare prelucrării datelor
  • Înregistrări/formulare/registre privind evidența activităților de prelucrare a datelor cu caracter personal;
  • Regulamentul Intern / Codul de conduită;
  • Modulul IV: Prelucrarea efectivă a datelor personale
  • Drepturile și obligațiile operatorului. Prelucrarea datelor sensibile;
  • Drepturile și obligațiile persoanelor vizate;
  • Temeiuri de prelucrare a datelor cu caracter personal;
  • Consimțământul;
  • Modulul V: Securitatea tehnică; principiile și terminologia tehnică specifică;
  • Modulul VI: Relația cu autoritatea de supraveghere (plângere, notificare DPO, formular de breșă).

🚩💳Investiția pentru acest curs este de 350 de lei!
Pentru minim 3 participanţi din aceeaşi unitate, beneficiaţi de o reducere de 🔟%.

– Prețul este final, nu se adaugă taxe pentru emiterea diplomei;
– Plata se face după emiterea facturii, prin OP/transfer bancar ȋn conturile noastre din Trezorerie/ING/BRD.
– Participarea se poate deconta la unitatea dumneavoastră.

Prețul cursului include:
✔ Acces nelimitat la platforma online, unde sunt materiale didactice video, audio;
✔ Suport de curs (în format electronic);
✔ Emiterea și transmiterea prin poștă a Diplomei de Absolvire, cu număr de ore (40 de ore, cursul nu are credite 😔);
✔ Modele de documente utile pentru unitatea dumneavoastră🙂;
✔ Asistență tehnică pentru utilizarea platformei.


Înscrierea se face prin completarea formularului online:  Inscriere-Curs-Online-GDPR

Vă stăm la dispoziție şi cu alte informații:

📲0746 170 521

📩cursuri@scim-vivid.ro


Feedback-uri participanți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!
Sari la bara de unelte