fbpx
  • 0790392994
  • cursuri@scim-vivid.ro

Bine ați venitpe site-ul nostru!

Sună acum0746170521

Trimite e-mailcontact@scim-vivid.ro

Depășirea datei limită de finalizare RAEI – soluții

Nu ați reușit încă să finalizați Raportul Anual de Evaluare Internă (RAEI) pentru anul școlar 2019-2020? Ați depășit și termenul de finalizare cu aprobarea ARACIP până la 14 noi., orele 23:59?

Pe platforma ARACIP nu puteți realiza RAEI-uri din anii școlari anteriori atunci cand depășitiți termenul limită (15 oct., respectiv 15 noi., cu aprobare). Așadar, dacă nu v-ați încadrat în aceste termene, prin excepție, puteți realiza RAEI pentru anul școlar anterior astfel:

Aveți la dispoziție un model de RAEI editabil (în format .xls / .doc) oferit de ARACIP:

Completați acest model de RAEI, atât în Excel (.xls), cât și în Word (.doc), le salvati PDF și le încărcați apoi pe platforma ARACIP, în contul unității dumneavoastră, la secțiunea Documentele școlii / Documente de înființare / Altele.

Pentru a evita această situație în viitor, vă reamintim că inițializarea RAEI pentru anul școlar 2020-2021 se face până la data de 30 septembrie 2021, iar finalizarea sa până la data de 14 octombrie, orele 23:59.

Aveți și alte întrebări referitoare la activitatea dumneavoastră pe platforma calitate.aracip.eu? Vă așteptăm la cursurile practice de CEAC organizate de Vivid Education, unde găsiți și modele de documente utile.

CURS ASINCRON DE 40 DE ORE:


SAU WEBINARII PRACTICE DE 2 / 3 ore:

https://vivid-edu.ro/events/categories/webinarii/


📩 E-mail: cursuri@scim-vivid.ro 📩

 

Autor: Anamaria Ciocan

Sursă: Nota ARACIP nr. 590/05.03.2018

62 thoughts on “Depășirea datei limită de finalizare RAEI – soluții

    1. Buna ziua,
      In semestrul 2 vom veni si in Baia Mare. Urmariti pagina noastra de Facebook, Vivid Education, vom anunta din timp data si locatia exacta. O zi frumoasa in continuare!

    1. Buna seara!
      Deocamdata doar online desfasuram cursurile.

      Aveti aici detalii si formularele pentru cursurile de 40 de ore, asincron, pe care le puteti urma in ritmul propriu: https://vivid-edu.ro/cursuri-online/

      Aici sunt detalii si formularele pentru cursurile live (webinarii) de 2 sau 3 ore: https://vivid-edu.ro/events/categories/webinarii/

      Pentru inscrieri, va rog sa completati formularul online asociat fiecarui curs.

      Suntem aici pentru informatii suplimentare! 🙂

  1. Bună seara! Dacă am depășit perioada de inițializare RAEI pentru anul în curs, mai pot cere aprobare pentru inițializare RAEI? Și pot finaliza RAEI-ul pe anul anterior până la14 octombrie?
    Mulțumesc, aștept lămuriri!

    1. Da, solicitati initializare! Apoi completati platforma. Probabil va veti incadra de acum la termenul din 15 noiembrie pentru finalizare cu aprobarea ARACIP. Spor!

  2. Buna seara! vă rog sa ma ajutati cu finalizarea RAEI! Raportul este completat cu toate datele, lipseșe activitatea de evaluare pentru care nu pot finaliza, această activitate nu mai poate fi trecuta, cum pot rezolva finalizarea raportului. Mentionez ca responsabilul CEAC s-a pensionat iar noua echipă nu este formată pentru a lucra pe platformă, Ne vom înscrie la cursurile următoare.
    Multumesc anticipat pentru ajutor!

    1. Buna seara!
      De ce sa nu puteti adauga? Mergeti in cadranele 3 si 4 si adaugati o activitate de evaluare interna (ex.: evaluarea satisfactiei beneficiarilor cu privire la predarea online). Spor!

  3. Buna seara! Nu am finalizat raportul RAEI la data care trebuia, l-am terminat de completat pe platforma abia acum. Cum pot solicita finalizarea?

    1. Buna seara!
      Apasati pe butonul “Solicita finalizarea RAEI” de pe platforma, sectiunea Centralizator. Practic, asa solicitati aprobarea celor de la ARACIP, nu e nevoie sa transmiteti o alta cerere sau un alt document.
      Spor!

    1. Buna ziua!
      Trebuie sa mergeti in sectiunea profil, profil unitate, management de personal si in partea de jos sa introduceti componenta CEAC.
      Spor!

  4. Bună seara!
    Unde s-a anunțat oficial prelungirea datei de finalizare a raportului RAEI pentru 15 noiembrie și cu aprobare până la 15 decembrie?

    1. Buna seara!

      A fost transmisa catre ISJ-uri de la ARACIP adresa nr. 24709/09.09.2022. Totodata, pe platforma, la calendarul de jos, sunt deja noile date. Mult succes!

  5. Buna ziua,
    Daca merg pe centralizator imi arata ca RAEI este initializat, iar pe Cronologia de Evaluare Interna imi zice ca pana la data de 30.09.2022 sa initializez RAEI. Nu mai inteleg nimic. ce trebuie sa fac?

    1. In cronologie e calendarul standard, cu termenele limita, nu e adaptat fiecarei unitati. Ce va apare in centralizator e specific unitatii dumneavoastra. Daca e initializat, completati tot, astfel incat sa il si finalizati la timp. Spor!

  6. buna seara, nu am completat Partea 3 si partea 4 din RAEI, cum fac sa le pot completa . Termenul a fost 30.09.2022

    1. Buna seara!
      Puteti completa in continuare, vedeti ca de la 1 oct. s-au deschis cadranele. Spor!

    1. Apasati butonul “solicita initializarea RAEI”, nu trebuie sa mai faceti altceva. Succes!

        1. Sau trebuie,mai întâi să finalizez RAEI pe anul trecut si după aceea pot solicita!!!!????
          Vă mulțumesc mult!!

  7. Buna ziua. Nu am fost atenta la date si nu am initializat Raei pt 2022-2023. Era se pare pana pe 30 sept. Urmeaza sa finalizez Raei pe 2021-2022. Cum fac initializarea cu aprobare? Nu am facut niciodata pt ca nu a fost nevoie. Nu mai vad niciun buton de Initializare, doar finalizare. In postura mea sunt mai multe colege, care nu au stiut ca anul acesta e pana pe 30.

    1. Buna ziua!
      Stati linistita, RAEI an scolar 2022-2023 poate fi initializat dupa finalizarea celui pt 2021-2022, de asta nu va apare butonul, e foarte bine asa. Lucrati pe platforma, finalizati RAEI actual si abia apoi o sa va apara butonul. Spor!

  8. Bună seara! Inca nu am finalizat RAEI si astăzi expiră data pentru initializarea celui pentru 2022/2023!!! Se mai poate initializa dupa această dată???!!! Adica dupa 14 octombrie????

  9. Buna seara ,am și eu o problema am intializat RAEI pe anul în curs 2022-2023 și nu am finalizat Raei pe anul trecut ,cadranele 3 și 4 nu mai sunt disponibile ce pot face in această situație .Va mulțumesc.

    1. Buna seara!
      Daca ati initializat RAEI an scolar 2022-2023, din pacate nu mai puteti reveni sa completati pe platforma pentru anul trecut. Completati RAEI in word, salvati-l in pdf. si incarcati-l apoi in sectiunea documentele scolii, documente de infiintare, alte documente. Succes!

  10. Buna ziua!Am dat finalizare la RAEI 2021-2022, dar din neatenție am scăpat câteva erori (imi asum). Cum aș putea să completez din nou RAEI 2021-2022 pentru a putea elimina erorile ? Vă mulțumesc!

    1. Buna seara!
      Din pacate, nu mai aveti ce face, pe platforma nu se mai poate lucra retroactiv odata finalizat RAEI-ul. Dar nu va ingrijorati, se mai intampla sa apara erori, caci sunt multe informatii de completat pe platforma.
      Initializati pentru anul scolar 2022-2023 si multa atentie la completare! Spor!

  11. Bună ziua! Dacă acum se finalizează raei pentru perioada de raportare curenta 2021-2022( a fost inițializat anul trecut în noiembrie), la secțiunea situația școlară a elevilor din anul scolar precedent, la ce an face referire? Unele persoane spun ca 2020-2021,iar alte persoane spun ca 2021-2022. Vă mulțumesc!

    1. Buna ziua!
      Avand in vedere faptul ca dumneavoastra inca lucrati RAEI an scolar 2021-2022, atunci cand gasiti referiri pe platforma la anul scoalar precedent, este vorba despre anul 2020-2021. Spor!

  12. Buna Ziua!
    Imi puteti spune, va rog frumos, de ce nu apar membrii CEAC la inceputul raportului. Mentionez ca i-am adaugat la sectiunea management personal, CEAC, dar atunci cand este bifata casuta MEMBRI CEAC la data curenta, nu apare absolut nimic la componenta CEAC.
    Va multumesc!

    1. Buna ziua!
      Pare sa fie o eroare. Platforma este suprasolicitata in perioada aceasta si mai apar erori, incercati mai tarziu, din nou. Succes!

  13. Buna ziua!
    Am introdus membrii CEAC, dar nu apare in pdf. Ce trebuie sa fac?
    Multumesc pentru raspuns

    1. Buna ziua!
      Mai incercati sa completati o data sisa salvati. Poate nu s-a salvat ok pe platforma, poate a fost o eroare chiar cand ati dat salvare. Spor!

  14. Buna seara , am finalizat RAEI pentru 2021-2022 si ulterior am constatat ca in baza de date am introdus gresit numarul de norme si numarul de elevi. Cum putem sa remediem aceasta situatie? Va multumesc!

    1. Buna seara!
      Nu prea mai aveti ce face, nu se mai poate lucra pe platforma daca ati finalizat. Consemnati in PV cand il aprobati si asta este, o sa luati in calcul la urmatorul RAEI sa apara corect si pe platforma.
      Seara frumoasa!

  15. Bună ziua!
    Incerc sa finalizez RAEI, dar când bifez trimitere îmi apare că nu este completat nivelul de realizare pentru toți indicatorii. Deși, am trecut prin toți!
    Ce poate fi?

    1. Buna ziua! E o eroare, incercati mai tarziu. Au patit mai multe persoane si a mers pana la urma. Succes!

  16. Buna seara! Intampin si eu aceeasi problema…nu imi da voie sa finalizez.La fiecare indicator am introdus activitati,plus cele de evaluare.
    A reusit cineva ?

  17. Buna seara!
    Se mai poate initializat RAEI pentru anul scolar 2022-2023 dupa 15 nov 2022?
    Va multumesc !

  18. Buna ziua!
    Din greseala inainte de a finaliza RAEI am dat pe butonul de initializare RAEI ,am completat baza de date, si normal la anul de raportare apare 2022-2023 ,si nu mai am acces la finalizare 2021-2022.Am incarcat acest document in format pdf la sectiunea documuntele scolii/altele.
    Cui pot sa ma adresez pentru corectarea acestei greseli?
    Va multumesc!

    1. Buna seara!
      Este bine cum ati procedat, nu mai aveti cum sa completati din urma de acum.

  19. Buna ziua,
    Am initializat din greseala RAEI , iar cadranul 3 si 4 nu mai este actviv pentru acest an.mentionez ca am finalizat la timp RAEI.
    Ce pot face pentru anul acesta>
    Multumesc!

  20. Bună seara! Se vor mai deschide cadranele pentru a putea completa în perioada 1-14 octombrie 2023 (pentru finalizarea RAEI 2022-2023)? Nu am apucat sa completam pana la 31 august. Multumesc!

    1. Buna seara!
      Stati linistita, s-au deschis in fiecare an dupa 1 oct., nu vad de ce nu s-ar deschide si anul acesta.
      Spor!

  21. Buna ziua! As avea nevoie de un sfat. Accesul pe platforma unitatii noastre se face dintr-un cont microsoft al unei colege, cont care de ceva vreme nu mai permite logarea. Cum imi sugerati sa procedam? Facem alt cont? Vom putea sa ne logam la aceeasi platforma cu un cont nou? Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!