fbpx
  • 0746236866
  • cursuri@scim-vivid.ro

Bine ați venitpe site-ul nostru!

Sună acum0746236866

Trimite e-mailcontact@scim-vivid.ro

Organizarea activității – cadre didactice

Vă recomandăm instrumentele de organizare a activității dumneavoastră didactice în anul școlar 2019-2020, realizate de către cei de la NoiEducăm.

Comandați acum și beneficiați de reduceri substanțiale și de transport gratuit!

I. AGENDA CADRULUI DIDACTIC – AN ȘCOLAR 2019-2020

Agenda are 200 pagini și este structurată în 7 secțiuni:

1.Calendar. Această secțiune este dedicată intervalului septembrie 2019-septembrie 2020. Paginile permit însemnări, atât în rubricile rezervate zilelor calendaristice, cât și în cele dedicate notițelor. Calendarul consemnează vacanțele aferente anului școlar, dar și alte evenimente cu însemnătate națională sau internațională – eventuale pretexte pentru activități extra-curriculare, proiecte sau dezbateri. (5 octombrie – Ziua Mondială a Educației; 09 februarie – Ziua Brâncuși; 15 mai – Ziua Internațională a Familiei)

2.Orar

3.Structura anului școlar 2019-2020

4.Planificare săptămânală – Semestrul I/ Semestrul II. Această secțiune facilitează păstrarea unei evidențe riguroase a activității didactice desfășurate de-a lungul unei săptămâni. Forma de prezentare înlesnește păstrarea informației într-un mod organizat, aerisit, la îndemână pentru a contabiliza progresul săptămână-semestru sau parcursul didactic în raport cu planificarea semestrială și cea anuală.

5.Date personale și de contact. Rubrica este destinată elevilor prin consemnarea numelui, a prenumelui, datei nașterii și codului numeric personal. Informațiile personale ale acestora pot fi completate cu datele de contact ale părinților – număr de telefon sau adresă de e-mail.

6.Proiecte și activități. În funcție de specialitatea fiecărui profesor, această secțiune este dedicată planificării activităților școlare și extra-școlare. Agenda permite însemnarea denumirii activității, a datei limită și o descriere. Fiecărui proiect i se poate urmări cu ușurință evoluția prin trecerea în revistă a lucrurilor de realizat și a resurselor de care se dispune.

 7.Notițe.

Agenda este în format A5, pentru ca dumneavoastră să o puteți purta zilnic pe drumul școală-casă, fără a reprezenta o povară suplimentară. Hârtia a fost atent selectată (mult mai groasă și mată decât hârtia clasică) pentru a fi potrivită și în cazul în care doriți să scrieți cu stilou sau pix cu gel.

Comanda AICI Agenda Cadrului Didactic An Scolar 2019-2020

II. CATALOGUL ÎNVĂȚĂTORULUI 2019-2020

Așadar, acest catalog este conceput pentru a putea fi notate calificativele a 6 discipline, pentru 36 de elevi.

Catalogul completează portofoliul didactic personal, permițând păstrarea unei evidențe riguroase a elevilor, dar și al parcursului școlar al acestora. În sensul acesta, fiecărui elev i se dedică o pagină. Pot fi notate aici numele și prenumele, dar și disciplinele la care acesta este apreciat. Toate calificativele pot fi însoțite de explicații care justifică sau detaliază notarea, progresul sau regresul acestuia fiind ușor de urmărit.

Cuprinde și o explicație din partea specialiștilor în educație despre cum trebuie folosit și ce trebuie notat în el.

Comanda AICI Catalogul Invatatorului An Scolar 2019-2020

III. Calendarul CEAC

 

Un instrument de lucru util tuturor care au atribuții în această comisie, care îmbină informații din multiple surse legislative, ghiduri și Platforma ARACIP. Calendarul CEAC este potrivit pentru toate nivelurile de învățământ și vizează activitățile care trebuie desfășurate de către comisia CEAC. Aceste activități sunt organizate pe fiecare lună a anului școlar. 

Cui se adresează?

  • directorilor unităților de învățământ preuniversitar, care sunt direct răspunzători de asigurarea calității educației;
  • coordonatorilor, membrilor CEAC, ce au atribuții specifice în cadrul comisiei
  • responsabililor cu gestionarea platformei ARACIP;
  • cadrelor didactice care își doresc să facă parte din comisia CEAC în viitor, pentru a se familiariza cu activitatea și atribuțiile comisiei.

Comanda AICI Calendarul CEAC

Știai că: Ai transport GRATUIT tot timpul și oriunde te-ai afla? Iar coletul tău ajunge în 1-3 zile maxim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!